Újra Pór Péter az U20-as férfi válogatott szövetségi edzője

Pór Péter visszakerült az U20-as férfi csapat élére, az U18-as fiúkat Forray Gábor irányítja, Váradi Attila pedig maradt az U16-os együttes élén.

Az utanpotlassport.hu beszámolója:

Az U20-as válogatott élére egyéves szünet után visszatér Pór Péter, aki a nyáron a felnőttválogatott mellett betöltött másodedzői posztja – és az abból fakadó időpontütközés – miatt nem tudta vállalni az utánpótláscsapat irányítását. A Szolnoki Sportcentrum szakmai igazgatójának munkáját a szintén szolnoki Honti Viktor és a pécsi Juhász Olivér segíti.

Az U20-as csapat átmeneti szakvezetője, a korábban Pór Péter segítőjeként dolgozó Forray Gábor kimaradt a legidősebb korosztályt irányító hármasból, mégpedig azért, mert ő veszi át az U18-as válogatott vezetését a leköszönő Ferenczi Tamástól. A kecskeméti szakember egyik segítője a debreceni Horváth Imre lesz, a trió harmadik tagjának kiválasztása folyamatban van.

Az U16-os csapat élén nem történt változás, a korosztályos válogatott munkáját továbbra is Váradi Attila irányítja, a szombathelyi szakembert a székesfehérvári Peresztegi Nagy Ákos és a körmendi Hencsey Tamás segíti.

A legfiatalabbak a szokás szerint – a Kovács Andrea vezette U16-os leányválogatott társaságában – karácsony előtt részt vesznek a hagyományos, bukaresti Balkán-kupán, a két ünnep között pedig az Olimpiai Reménységek Versenyén lépnek pályára. Egy mérkőzés a Pór Péter vezette U20-asokra is vár még az idén: december másodikán a Kelet–Nyugat All Star-gála előmérkőzését játssza a korosztályos csapat az egyetemi válogatott ellen a Tüskecsarnokban.

Forrás - utanpotlassport.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus