Hírmorzsák 2017-08-20 (09:30)

Harden szerint a Rockets ott van a Warriors szintjén - úgy érezte a nyáron, hogy Paul nem boldog. A liga tagadja, hogy összejátszottak volna a Bucksszal, hogy Antetokounmpo ne legyen ott az Eb-n. Whiteside szerint nagyszerű lenne, ha Wade visszatérne a Heathez. Marshall Plumlee a Clippersnél. Ohióban már beindult a marketing, hogy LeBron maradjon a Cavsnél.

A Houston Rockets sztárja, James Harden Chris Paul megszerzését követően magabiztos. Harden Sam Amicknek (USA Today) elmondta, hogy a Golden State Warriors az elmúlt három évben döntőt vívott, ebből kettőt meg is nyert, így ellenük készül mindenki, de úgy érzi, ott vannak a Warriors szintjén ők is. Hozzátette Harden azt is, hogy még rengeteg dolguk van, de Paul megszerzésével sokkal jobbak lettek az esélyeik.

Harden egyébként döntő szerepet játszott abban,  hogy a Rockets meg tudta szerezni Pault a nyáron. Harden annyit mondott erről, hogy mivel úgy volt, hogy Paul szabadügynök lesz idén, szerette volna tudni, mit gondol, mit szeretne csinálni - számára úgy tűnt, hogy Paul nem igazán boldog, innen indultak az események. 

Ma reggel olvashattatok már az Eb-percekben arról, hogy a görög szövetség szerint a Milwaukee Bucks előre eltervezte, hogy nem engedik játszani az Eb-n Giannis Antetokounmpót - a hellének kiválósága térdsérülés miatt mondta le a kontinensviadalt. A görögök az NBA-t is belekeverték, mint cinkost és potenciális felbújtót, és erre a liga hivatalos közleményeben reagált. Ők és a Milwaukee is minden elírásnak megfelelően jártak el a FIBA-NBA megállapodás jegyében - Antetokounmpo sérült, ezt több vizsgálat is megerősítette, és bármilyen híresztelés, ami ennek az ellenkezőjét sugallja, téves.

Arról péntek délelőtt volt már szó, hogy Udonis Haslem szerint a Miami Heat tárt karokkal várja vissza Dwyane Wade-et, amennyiben a dobóhátvédet kivásárolja a Chicago Bulls, most pedig Hassan Whiteside nyilatkozta le Ira Windermannek (South Florida Sun-Sentinel), hogy nagyszerű lenne, ha Wade visszatérne - egy háromszoros bajnokkal erősödnének, aki sokat tudna segíteni nekik. A center szerint Wade segített felépíteni a Heat franchise-t és a kultúráját, úgyhogy hihetetlen nagy dolog lenne, ha újra a csapatban tudhatnák.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Los Angeles Clippers részlegesen garantált szerződést kötött Marshall Plumlee-val.

A végére pedig egy ohiói üzlet maradt, ahol már most elkezdték a marketinget LeBron James meggyőzésére, hogy maradjon - mint ismert, a Cleveland Cavaliers sztárjáról egyre több pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy jövő nyáron újra elhagyja a 2016-os bajnokot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus