Hírmorzsák 2018-05-03 (13:30)

Sam Presti szerint Paul George számára a legfontosabb most a folytonosság. Charles Barkley elnézést kért Draymond Greentől és az édesanyjától is. Jamal Crawford kilép szerződéséből, de Jimmy Butler szeretné, ha minden áron megtartaná Crawfordot a Timberwolves. Igor Kokoskov a Suns új vezetőedzője. David Fizdale a legesélyesebb a Knicks főedzői posztjára - a Magic is interjúzik vele. Steph Curry kezd a Pelicans elleni harmadik meccsen. Mike D'Antoni szerint a Rockets belealudt a Jazz elleni második meccsbe az első miatt. Donovan Mitchell a putback zsákolásáról beszélt.

 

Tegnap este írtunk róla, hogy az Oklahoma City Thundernél Billy Donovan marad a vezetőedző. A GM, Sam Presti arról is beszélt a sajtónak, hogy szerinte Paul George számára a folytonosság most a "nyerő" - főleg azt figyelembe véve, amilyen csapatot sikerül összerakniuk és ahogyan összerakták. A Thundernél bizakodóak George megtartásának esélyeivel kapcsolatban - a kiscsatár azt mondta, hogy szívesen maradna, és a hírek szerint ez őszinte gondolat tőle, de rengeteg pletyka van arról is, hogy a Los Angeles Lakers játékosa lesz a nyártól.

Szintén a tegnap este margójára került, hogy Charles Barkley a Golden State Warriors New Orleans Pelicans elleni második meccsén azt mondta, hogy úgy megütné Draymond Greent. Ahogy írtuk is, Green válasza megvolt, Barkley pedig tegnap este elnézést kért a játékostól és az édesanyjától is - nem gondolta volna, hogy szó szerint értik, amit mond, de teljes mértékben elismeri, hogy hibázott, ezért bocsánatot kér. Azt is elmondta, hogy szeretné, ha valaki Green arcába mászna egyszer, de nem szó szerint gondolta, amit mondott, nem fog leállni egy NBA játékossal verekedni.

Arról ma reggel már olvashattatok, hogy a Phoenix Suns Igor Kokoskov mellett döntött, ő lesz az arizonaiak új vezetőedzője. Szintén trénerekkel kapcsolatos hír, hogy Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, David Fizdale lett a legnagyobb esélyes arra, hogy a New York Knicks következő vezetőedzője legyen. Az Orlando Sentinel értesülései szerint az Orlando Magic is leül tárgyalni Fizdale-lel - kérdés, hogy erre még sor kerül-e.

Chris Haynes (ESPN) jelentette, hogy a Minnesota Timberwolves cserehátvédje, Jamal Crawford nem hívja le jövő évi, 4.5 millió dolláros játékosopcióját. Haynes úgy tudja, hogy Jimmy Butler azt szeretné, ha minden áron megtartaná az együttes Crawfordot.

A Golden State Warriors trénere, Steve Kerr a 95.7 The Game műsorában elmondta, hogy Steph Curry a New Orleans Pelicans elleni harmadik meccsen már kezdeni fog - egy ilyen játékost senki nem tart sokáig a kispadon.

A Houston Rocketset irányító Mike D'Antoni a ma hajnali, Utah Jazz elleni zakó után azt mondta, hogy egyrészt nem koncentráltak eléggé, másrészt nem is mozgósítottak annyi energiát, mint kellett volna, de ezek javítható hibák. Az első meccs elaltatta őket, azt hitték, könnyen tovább fognak menni, de ilyen nincs, mert ez az NBA és ez a konferencia elődöntője. Saját magukat verték át, és meg is fizettek ezért.

A Utah Jazz újoncának, Donovan Mitchellnek volt egy emlékezetes putback zsákolása, mikor saját elhibázott dobása után húzta a labdát a gyűrűbe. A mérkőzést követően Mitchell azt mondta, hogy próbált egy floatert, aztán össze akarta szedni a pattanót, ott találta magát a helyzetben, és úgy volt vele, hogy akkor miért ne? Azt is hozzátette, hogy ez volt az első ilyen zsákolása az országos TV-ben - korábban is volt pár szép tömése, de örül neki, hogy a PO-ban sikerült ezt megcsinálnia.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus