Hírmorzsák 2018-08-25 (21:00)

Nick Youngot letartóztatták. Kobe Bryant szerint minden Lakers-drukker el fogja fogadni LeBron Jamest, ha bajnoki címet nyernek. Vince Carter be akarja bizonyítani, hogy továbbra is ugyanaz a játékos, aki korábban, és fel tudja venni a versenyt a fiatalokkal is. Ty Lawson és Tyrone Wallace a Pelicansnél edzettek.

A Los Angeles Lakers ikonja, Kobe Bryant a The Rich Eisen Show-ban arra a kérdésre válaszolt, ami azt firtatta, hogy vannak olyan Lakers szurkolók, akiknek nem tetszik, hogy LeBron James a klubhoz igazolt. Bryant azt mondta, hogy hallott erről, de ha valaki őt kedvelte, akkor a győzelmet és a Lakerst szereti, ez mindennél előrébb való. Ő mindig is Lakers-drukker volt, az is marad, és minden a bajnoki címek begyűjtéséről szól - ha aranygyűrűt nyer a franchise, akkor Kobe szerint a szurkolók is meg fognak békélni LeBronnal. Szerinte nincs sok értelme annak, hogy összehasonlítják kettejüket. A cél mindig a bajnoki cím, akárhol játszik az ember - ez Rob Pelinka, Magic Johnson, Jeanie Buss, Rajon Rondo, Kyle Kuzma, Lonzo Ball és mindenki célja. Mind bajnokok akarnak lenni, ez lebeg a szemük előtt. Ezért játszanak, ezért vannak itt, és James sem igazolt volna a Lakershez, ha nem gondolná úgy, hogy bajnok lehet.

Alex Kennedy (HoopsHype) értesülései szerint Tyrone Wallace és Ty Lawson a héten a New Orleans Pelicansnél jártak privát edzésen.

Arról volt már szó ma délután, hogy Vince Carter nem igazán akarja kijelenteni, hogy befejezi pályafutását az idény végén, majd később dönt. Air Canada az Associated Pressnek azt is elmondta, hogy mivel jó ideje játszik már, tudja, hogy a média és a szurkolók könyörtelenek tudnak lenni. Olvasta és hallotta ő is, hogy már öreg, feleolyan idősek az ellenfelei, már nem lenne szabad az NBA-ben kosaraznia, de neki pont az a célja, hogy bebizonyítsa, hogy még képes erre - mentálisan legalább annyit készül, mint fizikálisan. Még mindig ugyanaz az ember, ugyanúgy áll a játékohoz, ugyanaz a munkamorálja, és ugyanazokra a dolgokra képes. Persze vannak határai - ugyanaz a játékos, mint korábban, csak már nem látják annyit. Imád kosarazni, és úgy érzi magáról, hogy egy fiatal srác mentalitása van egy 40 éves testbe rejtve.

A végére pedig Nick Young maradt, akit ma hajnalban letartóztattak Hollywoodban - egy közlekedési kihágás miatt állították meg a rendőrök, Young azonban nem működött velük együtt, ezért tartóztatták le.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus