Hírmorzsák 2019-02-06 (21:45)

Cserélt a Sixers és a Clippers, a Sixers és a Raptors, illetve a Pistons és a Bucks is. A Jazz első köröst, Ricky Rubiót és Derrick Favorst adná Mike Conley-ért. Kyle Lowry szerint a Raptors azt teszi, ami a klubnak a legjobb. Marc Gasol a Hornets felé tart. A Heat a Sunshoz cseréli Tyler Johnsont? A Pelicans még nem válaszolt a Lakers legutóbbi, Anthony Davisre tett ajánlatára. A Bucks Nikola Mirotic iránt érdeklődik. A Boston és a New Orleans sokat tárgyalt Jayson Tatumról. A Celtics optimista Kyrie Irving megtartásával kapcsolatban. A Spurs megválna Pau Gasoltól. Kevin Knox ugrik be Lonzo Ball helyére az All-Star gálán. Joel Embiid reméli, hogy nem cserélik el.

A nap folyamán két cseréről külön is beszámoltunk: a Los Angeles Clippers többek között Tobias Harrist is a Philadelphia Sixershez cserélte (részletek ezen a linken), a Detroit Pistons és a Milwaukee Bucks pedig kicsérte Thon Makert és Stanley Johnsont. Volt még egy tranzakció: a Sixers készpénzért átvette Malachi Richardsont, egy 2022-es második köröst és Emir Preldzic játékjogát a Toronto Raptorstól.

Ha már a Raptors: ma reggel volt arról szó, hogy Masai Ujiri felajánlotta a Memphis Grizzliesnek Kyle Lowry-t és Jonas Valanciunast Marc Gasolért és Mike Conley-ért. Lowry-t kérdezték erről az újságírók, de a játékmester annyit mondott csak, hogy ez van, a Raptors azt teszi, amiről úgy gondolja, hogy az a klubnak a legjobb.

Szóba került Mike Conley, úgyhogy folytassuk vele: Kevin O'Connor (The Ringer) értesülései szerint a Utah Jazz Ricky Rubiót, Derrick Favorst és egy első köröst adna érte a Grizzliesnek - egyelőre itt tartunk, a Memphis még kivár. Rick Bonnell (Charlotte Observer) úgy tudja, hogy Marc Gasol a Charlotte Hornets felé tart - arról is volt szó reggel, hogy tárgyal a két csapat, de úgy tűnt, megálltak a beszélgetések.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Miami Heat közel áll ahhoz, hogy Tyler Johnsont a Phoenix Sunshoz cserélje.

A Los Angeles Lakersnél továbbra is a New Orleans Pelicansre várnak: Wojnarowski értesülései szerint Dell Dempsék továbbra sem választoltak az aranysárga-lilák legutóbbi ajánlatára, amit Anthony Davisért tettek. A Pelicans másik játékosát, Nikola Miroticot állítólag a Bucks nézegeti, legalábbis Sean Deveney (Sporting News) információi szerint.

Sam Amick (The Athletic) forrásai szerint a New Orleans és a Boston Celtics sokat beszéltek Jayson Tatumról, aki valószínűleg a nyár során bekerül majd abba a csomagba, amit a Celtics ajánl Davisért. Ugyanide tartozik, hogy az ESPN értesülései szerint Danny Ainge-ék továbbra is optimisták Kyrie Irving megtartásával kapcsolatban.

Szintén az előbb már említett Sporting News hozta a hírt, hogy a San Antonio Spurs mindent megtesz, hogy megszabaduljon Pau Gasoltól, illetve leginkább a fizetésétől - a következő 16 milliós évéből 6.7 millió dollár garantált.

A New York Knicks újonca, Kevin Knox helyettesíti a sérült Lonzo Ballt az All-Star gála Rising Stars mérkőzésén péntek éjszaka.

A végére pedig a Sixers centere, Joel Embiid maradt, aki annyit mondott a trade deadline-ról, hogy nincsenek érinthetetlen játékosok, úgyhogy csak reménykedik abban, hogy őt nem cserélik el.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus