Hírmorzsák 2019-09-15 (10:45)

Goran Dragic szerint Bam Adebayo készen áll arra, hogy a következő szintre lépjen. Michael Jordan eladta a Hornets egy részét. James Harden szerint lesznek hullámvölgyek a szezon során, de kifogják találni, hogy a szezon végére hogyan legyenek összhangban Russell Westbrookkal. Az NBA ügynökök nem mennek az NCAA vizsgájára.

Rick Bonnell (Charlotte Observer) jelentette, hogy Michael Jordan eladta a Charlotte Hornets egy elég jelentős részét két New York-i illetőségű befektetőnek. Sem azt nem tudni, hogy mekkora részesedéstől vált meg Jordan, sem azt, hogy mennyi pénzt kapott érte, de azt igen, hogy továbbra is ő a többségi tulajdonos, és a tervek szerint az is marad még jó hosszú ideig. Bonnell úgy tudja, hogy a Board of Governors a lehető leghamarabb megszavazza majd Gabe Plotkint és Daniel Sundheimet, mint kisebbségi tulajokat.

Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt, hogy az NBA ügynökök eljuttattak egy levelet az NCAA-nek, hogy nem fogják elvégezni az ügynöki vizsgát, amit az egyetemi bajnokság nemrég kötelezővé tett azoknak, akik olyan fiatalokat akarnak képviselni, akik esetleg még visszatérnének az egyetemre, mert meggondolják magukat. A levélben az áll, hogy ez a vizsga semmilyen racionális kapcsolatban nem áll azzal, hogy az NCAA nem tudja megtartani a játékosait.

A Houston Rockets játékosa, James Harden a GQ-nak adott interjút, amelyből olvashattatok már részleteket tegnap este. Hardentől megkérdezték, hogy idegesítik-e a Russell Westbrookkal kapcsolatos kérdések, mire elmondta, hogy nem, mert nem sok interjút ad. Mindig ugyanaz a téma, hogyan fognak egymás mellett megférni, amire mindig ugyanazt válaszolja: rá fognak erre jönni. Lesznek hullámvölgyek, ez a 82 meccses alapszakasz sajátja, de reményei szerint mire a rájátszáshoz érnek, megtalálják a ritmust, ez a legtöbb, amit kérhet.

Harden azt is elmondta, hogy mindketten olyan szupersztárok lettek, amilyenek szerettek volna lenni - az elithez tartoznak, Westbrook is volt MVP és ő is. Amikor Chris Paullal összeálltak, akkor is felmerült, hogy hogyan passzolnak majd egymás mellé - a vége a liga legjobb mérlege lett, és egy meccsre voltak a döntőtől. Nemcsak az Oklahoma City Thundernél ismerték egymást abban a három évben, amíg együtt játszottak, hanem már 10 éves koruk óta. Más kapcsolat és kommunikáció van közöttük, nem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak vagy mondanak.

A végére pedig Goran Dragic maradt, aki csapattársáról, a Miami Heat új kezdő centeréről, Bam Adebayóról beszélt Barry Jacksonnak (Miami Herald). Dragic szerint látták már, hogy mire képes Adebayo - kiváló játékos, nagyszerű elzárásokat ad, utána nagyszerűen válik le befelé, rengeteg energiát ad a csapatnak, az idei szezon pedig más lesz. Jóval több játékidőt és lehetőséget fog kapni, mint tavaly, több mindent fognak rábízni - mindenki úgy érzi, hogy készen áll a center arra, hogy megtegye a következő lépést.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus