Hírmorzsák 2019-11-08 (09:45)

Ben Simmons minimum 3 meccset kihagy, alig tudja mozgatni a karját. Justise Winslow és Goga Bitadze is agyrázkódást szenvedtek. A liga 50.000 dollárra büntette a Clipperst. Szép mérföldkőhöz érkezett Doc Rivers. Zion Williamson nem sietteti a visszatérését. Kristaps Porzingis imádja New Yorkot. Kemba Walker a Hornetsről és Charlotte-i visszatéréséről beszélt. Anthony Davis visszavonta a pár nappal ezelőtti, Bullst érintő kommentjeit.

 

Mint arról tegnap délelőtt volt szó, a liga megvédte a Los Angeles Clipperst Kawhi Leonard pihentetésével kapcsolatban, egy nappal később azonban 50.000 dollárra büntette a klubot Doc Rivers kommentjei miatt. Az NBA hivatalos közleményében az áll, hogy a csapat elég bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy Leonardnak a bal térdszalagjával gondok vannak. A tréner azonban utána elmondta, hogy sztárja soha nem volt még ennyire egészséges, de ez annak is köszönhető, ahogy kezelik ezt a helyzetet, és az a feladatuk, hogy ez így is maradjon. Rivers lényegében össze-vissza kommunikál, erre kapta a büntit a Clippers.

Riversnek azért volt miért örülnie ma hajnalban: pályafutása 900. győzelmét aratta edzőként a Portland TrailBlazers elleni sikerrel.

Az Indiana Pacers centere Goga Bitadze nem játszik a ma esti, Detroit Pistons elleni összecsapáson, mert agyrázkódást szenvedett. A grúzhoz hasonlóan Justise Winslow-nak is agyrázkódása van, amit ma hajnalban, a Phoenix Suns elleni siker során szedett össze - állítólag fejfájásai is vannak, lehet, hogy neki is ki kell hagyni majd egy kis időt. Chris Haynes (Yahoo Sports) forrásai szerint a Philadelphia Sixers sztárja, Ben Simmons valószínűleg kihagyja csapata következő 3 mérkőzését - Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) úgy tudja, hogy az ausztrál alig tudja megmozdítani a karját.

A New Orleans Pelicans idei 1/1-ese, Zion Williamson az NBA.com munkatársának elárulta, hogy napról napra egyre jobban érzi magát október 21-ei térdműtéte óta - egyre erősebb, és érzi is a különbséget minden egyes nap. Azt is hozzátette Williamson, hogy csak napról napra gondolkodik előre, és akkor tér vissza, ha készen áll rá, de azt nem tudja megmondani, hogy ez mikor lesz. Ez nem az egyetem vagy egy 30 meccses bajnokság, itt 82 mérkőzésről van szó, úgyhogy nem kell siettetnie, hogy újra pályára kerüljön. Ha a csapat úgy érzi, hogy újra önmaga, engedni fogják, hadd játsszon, ennyire egyszerű.

A Dallas Maverick ma éjszaka a New York Knickset fogadja, Kristaps Porzingis tehát volt csapata ellen fog pályára lépni. A lett magasember azt mondta a sajtó képviselőinek, hogy imádja New Yorkot és a szurkolókat. A csere után elragadta a hév, és több butaságot is posztolt instagramra, amit később saját bevallása szerint is megbánt.

Azt ma reggel láthattátok már, hogy Kemba Walker milyen fogadtatásban részesült a Charlotte Hornetsnél, és hogy ez mennyire meghatotta a Boston Celtics sztárját. Kemba annyit mondott erről a mérkőzést követően, hogy megpróbálta önmagában tartani az érzéseit, nem akart sírni, de végül kénytelen volt, fantasztikus volt a videó, amit összerakott neki a csapat. Szenzációs volt neki a nap, az este, rengeteg szeretetet kapott a klubtól és a szurkolóktól is, jó érzés volt számára visszatérni. A mérkőzés előtt azt is elmondta a riportereknek, hogy a Hornets összes meccsét nézi, amikor nem egy időben játszanak. Nagyon tetszik neki a fejlődés, amit a gárda bemutatott, főleg Devonte Graham, aki több mozdulatát is eltanulta, ezt észrevette volt csapattársa játékán. Tudja, milyen keményen dolgoznak a Charlotte-nál, és még mindig tartja a kapcsolatot Grahammel, Miles Bridges-zel és Dwayne Baconnel, akikkel tavaly folyamatosan együtt lógott.

A végére pedig Anthony Davis maradt. Arról három napja írtunk már, hogy Davis lehetőségként kezeli, hogy a nyáron a Chicago Bullsnál folytassa, de gyorsan visszavonta gondolatait. A Los Angeles Lakers sztárja most azt nyilatkozta, hogy ő nem mondott semmi ilyesmit. Annyit mondott, hogy erre az idényre koncentrál, a bajnoki címre és a Lakersre. Mindenki tudja, hogy szabadügynök lesz az idény végén, aztán majd meglátjuk, mi fog történni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus