Hírmorzsák 2019-12-08 (10:15)

Becky Hammon szívesen lenne a Knicks vezetőedzője, ha hosszútávú szerződést raknak elé - két régi motoros neve is felmerült. Steph Curry kezét másodjára is megműtötték. Avery Bradley teljes értékű edzésmunkát végezhet. Brett Brown meccsenként legalább egy triplakísérletet akar látni Ben Simmonstól, üzent az ausztrál környezetének. Steve Mills napja is meg vannak számlálva a New York-i gárda elnökeként. A Knicksnél többen is megszállottjai Masai Ujirinek, de lehet, hogy hiába. A New York még a trade deadline előtt változtatni akar. Royal Ivey Kevin Durant esetleges leigazolása miatt nem interjúzhatott más csapattal.

A New York Knicks másfél napja menesztette David Fizdale vezetőedzőt, és ezzel kapcsolatosan továbbra is záporoznak a hírek. Mint arról volt már szó tegnap reggel, Mike Miller lett az ideiglenes vezetőedző, és miután Keith Smart is távozott a csapattól, segédedző is kellett: Keith Bogans csatlakozott a New York-i gárdához. Jabari Young és Ganesh Setty (CNBC) értesülései szerint a San Antonio Spurs segédedzője, Becky Hammon szívesen leülne a csapat kispadjára, ha hosszútávú szerződést tennének elé. A hírek szerint Mark Jackson és Sam Mitchell neve is felmerült végleges megoldásként.

Állítólag nem Fizdale az egyetlen, akinek befellegzett a klubnál: Frank Isola (The Athletic) forrásai szerint Steve Mills elnök vagy más posztot kap, vagy egyszerűen távozik a gárdától a közeljövőben (legkésőbb a szezon végén). Ian Begley (SNY.tv) újfent lehozta, ami megjelent már többször is az elmúlt hetekben: a Knicks Masai Ujirit akarja a franchise következő elnökének, a klub fejesei közül állítólag többen is megszállottjai a Toronto Raptors jelenlegi vezetőjének. Begley azt is hozzátette, hogy egy Ujirihez közel álló személy szerint a vezető nincs elragadtatva a lehetőségtől, hogy a Knicksnél folytassa karrierjét - simán benne van, hogy Ujiri (is) csak egy álom marad New Yorkban.

Azt a pletykát is az előbb említett Isola hozta, hogy a Knicks az off-szezon során legalább két csapatnak tagadta meg a lehetőséget, hogy leüljön interjúzni a gárda egyik segédedzőjével, Royal Ivey-val. Ivey jó barátságban van Kevin Duranttel, és Mills úgy gondolta, hogy a tréner távozása csökkentené az esélyeiket KD leigazolására - végül abból sem lett semmi.

Begley úgy tudja, hogy a Knicks most is nézelődik, de nem akar nyárig várni - szeretné még a trade deadline előtt, csere útján javítani az állományt.

A Los Angeles Lakersnél Avery Bradley teljes értékű edzésmunkát végezhet - valószínűleg szerda éjszaka, az Orlando Magic ellen térhet vissza. A Golden State Warriors sztárját, Steph Curryt másodjára is megműtötték - kivették a bal kezéből azokat a mervítőket, melyeket az első beavatkozás során tettek be a sérült testrészbe.

A végére a Philadelphia Sixers vezetőedzője, Brett Brown maradt. Azt már láthattátok reggel, hogy Ben Simmons bedobta karrierje második hármasát, a találkozó után pedig azt mondta a tréner, hogy szeretné, ha sztárja legalább egy triplát elvállalna meccsenként - ezt az üzenetet átadhatják az ügynökeinek, családjának és a barátainak is. A labdavezetésből elengedett duplákkal sincs gondja, ha üres dobások, nyugodtan vállalja el Simmons, de hármasokat akar látni és azt, amit eddig is csinált az ausztrál: támadja a gyűrűt. Brown szerint Simmons tud dobni, de be kell építenie ezt a fegyvert a játékába, mert ettől fog igazán kiteljesedni a játéka.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus