Hírmorzsák 2020-01-06 (10:00)

Marcus Morris iránt a Clippers és a Sixers is érdeklődik. A Lakers mégis meghallgatja az ajánlatokat Kyle Kuzmára? Kevin Love beismerte, hogy ideges volt az OKC ellen. Andre Drummond szeretné a Pistonsnál tölteni pályafutása hátralévő részét. Rui Hachimura két hetet kihagy (ágyék). A Wizards megvált egyik játékosától. Avery Bradley és Kevin Porter Jr. is lesérült.

Marc Berman (New York Post) információi szerint a Philadelphia Sixers és a Los Angeles Clippers is érdeklődnek a New York Knicks játékosa, Marcus Morris iránt. Maga az érintett annyit mondott a történtekről, hogy régi motoros, nem igazán vannak rá hatással a cserepletykák, mert ezek csak pletykák. Megmondta már korábban is: imád New Yorkban élni, és szeretne segíteni, hogy a csapat meginduljon felfelé. Egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy mi van a hírekben, csak az érdekli, ami a klubnál folyik. Morrisnak egyébként 1 éves, 15 millió dolláros szerződése van.

Sam Amick (USA Today) hozta a hírt, hogy a Los Angeles Lakers már nyitott Kyle Kuzma cseréjére. Két napja volt már arról szó, hogy többen is érdeklődnek Kuzma iránt, de akkor még úgy tűnt, hogy az aranysárga-lilák teljesen elutasítják a 24 éves kosaras elpasszolásának lehetőségét. A hírek szerint egyébként LeBron James továbbra is Kuzma pártján áll, függetlenül attól, hogy a Clippers elleni legutóbbi összecsapás után Kuzma egyéni edzője nem éppen a legpozitívabb hangon szólt Jamesről - szerinte egyértelmű, hogy Kawhi Leonard és LeBron közül ki foglalkozik többet a játéka csiszolásával, és hogy fizikailag formában legyen. 

Tegnap délelőtt volt arról szó, hogy Kevin Love állítólag kiborult, és a pályán, az Oklahoma City Thunder ellen is látszódott rajta a feszültség. Love a meccs után bevallotta, hogy ideges volt - bónuszban voltak, minden fault után dobhattak volna, őt pedig Chris Paul fogta. Úgy gondolta, hogy el kellett volna juttatni hozzá a labdát, hogy duplázzanak rajta, és abból lehessen másnak egy jó dobóhelyzete - nem ezt tették, ezért volt frusztrált. John Beilein vezetőedző bevállalta, hogy az ő hibája volt a rossz játékhívás, de azt is hozzátette, hogy Love reakciója sem volt megfelelő - semmivel nem lettek előrébb ezzel, így nincs szükség az ilyen kinyilatkoztatásokra.

Arról két napja írtunk, hogy a Detroit Pistons több együttessel is tárgyal Andre Drummondról, aki a nyáron szabadügynök lesz (ha lemond játékosopciójáról). Az autóvárosiak centere azt nyilatkozta a Golden State Warriors elleni győzelem után, hogy nem arra nevelték, hogy feladja, sosem szokta - nagyon szívesen töltené pályafutása hátralévő részét is a Pistonsnál. Drummond is elmondta, amit Morris: elkezdődtek a tárgyalások, úgyhogy várhatóak a pletykák. Ő azonban felkészült rájuk, a saját játékát játssza Detroitban, imádja a várost, aztán lesz, ami lesz.

A Washington Wizardshoz három hír is tartozik. Egyrészt az, hogy Rui Hachimura két hetet kihagy, miután egy kisebb beavatkozást kellett elvégezni az ágyékán - eredetileg úgy volt, hogy 5 mérkőzésen nem játszhat, de már 10-en nem szerepelhetett. A japán válogatott kosaras még akkor sérült meg, amikor Isaac Bonga véletlenül megrúgta őt. Másrészt az is a fővárosiakkal kapcsolatos, hogy kitették keretükből Justin Robinsont és Johnathan Williamst, így most megint 15 fős a keretük - a Hardship Exception nevű kivétel miatt mehettek ideiglenesen efölé, amíg sok volt a hosszútávú sérültjük.

Van másnál is sérülés és igazolás. A Brooklyn Nets leszerződtette Chris Chiozzát - two-way megállapodást kötött, korábban a Wizardsnál is megfordult. A Cleveland Cavaliersnél Kevin Porter Jr. térdsérülést szenvedett, Avery Bradley pedig bokasérüléssel hagyta abba a Pistons elleni összecsapást.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus