Női Európa Kupa: A DVTK legyőzte a PEAC-ot

Első negyedben megszerzett előnyéből jól gazdálkodott Stefan Svitek együttese, 73-59-re legyőzte a PEAC-Pécset a női Európa Kupa második fordulójában.

Európa Kupa, F-csoport, 2. forduló
Aluinvent DVTK – PEAC-Pécs 73-59 (21-10, 15-16, 18-16, 19-17)
Miskolc, Generali Aréna, 800 néző.

Aluinvent DVTK: Nagy D. 3/3, Burkholder 23/6, Engelman 18, Zele 11, Pecková 6/3. Csere: Melnika 6, Szabó F. 4, Kiss A. 2, Vukov. Vezetőedző: Štefan Svitek.

PEAC-Pécs: Mandić 8, Raksányi 6/6, Roberson 6, Vucorović 14, Imovbioh 7. Csere: Licskai 12, Szücs R. 5/3, Tenyér -, Szücs L. -, Demeter 1. Vezetőedző: Gabriel Carrasco Tristancho.

A mérkőzésről az Aluinvent DVTK hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n olvashattok!

Štefan Svitek: - Örülök az első hazai győzelemnek, az első félidőben jól védekeztünk, igaz túl sok támadólepattanót engedtünk az ellenfélnek. A második félidőben már jobban kosárlabdáztunk, jól ment a labda, megtaláltuk az üres játékosokat, és ez ma elég volt a győzelemhez.

Gabriel Carrasco Tristancho: - Bár az első negyed elején jól kezdtünk, utána egy elég komoly gólcsendbe kerültünk, és az ekkor kialakult különbség meghatározta az egész mérkőzés képét. Később egyszer feljöttünk még hét-nyolc pontra, de összességében nem volt ma igazi esélyünk a szorosabb eredmény elérésére. A fontos pillanatokban hibáztunk, és bár végig küzdöttünk, de ilyen rossz dobószázalékkal nem lehet győzelmet aratni.

Forrás - dvtk.eu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus