Csehország lesz az ellenfelünk a negyeddöntőben

Óriási csatát vívtak a csehek a görögökkel.

Mint ismert, a magyar női kosárlabda-válogatott a tegnapi, Szerbia elleni győzelmével azonnal a negyeddöntőbe jutott. Ma délután játszották Izraelben azt a Csehország-Görögország összecsapást, amelyen eldőlt, hogy ki lesz a mieink ellenfele a legjobb nyolc között. - olvasható a hunbasket.hu-n.
 
Az első három negyed nagy részében a görögök álltak jobban, de legnagyobb előnyük is csak 7 pont volt, az is az első negyedben - amely végül döntetlennel ért véget (22-22), és a félidőben is mindössze egy pont volt a hellének fórja (41-42). A fordulást követően folytatódott a kiegyenlített játék, a záró felvonást megint egálról kezdték a felek (61-61), majd jött az utolsó 10 perc, amelyet jobban bírtak a csehek. Görögország kicsit elfáradt, a Sipova és Holesinksa vezette, sokkal több lábon álló Csehország nem, és bár hatalmasat harcoltak a görögök, a végén többször is visszajöttek egyetlen pontra, végül a csehek 79-76-ra győztek.
 
A mieink csütörtökön lépnek pályára Csehország ellen a negyeddöntőben, hivatalos időpontja továbbra sincs a mérkőzésnek.

 

Fotó, slide: hunbasket.hu; fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus