Gereben Lívia a szezon végén már leült volna a kispadra

Ez volt a nagy motivációja. 

Áprilisban már a kispadra is leülhetett volna Gereben Lívia, a Szekszárd kosarasa, akinél tavaly májusban leukémiát diagnosztizáltak. Miután roppant erőről tett tanúbizonyságot, a járvány miatt eltolt visszatérés is csak addig bosszantotta, míg ki nem tűzte maga elé az újabb célt.

Az M4 Sport megkeresésére erősítette meg, hogy a bajnoki hajrát már a csapattal élte volna meg. A tervei úgy szóltak, hogy áprilisban visszaköltözik Szekszárdra és erőnléti edző segítségével elkezdi a tréningeket. „És ha az orvosomtól engedélyt kaptok, már a benti edzéseken is részt vettem volna mint megfigyelő – mondta. – Nagy vágyam volt és végig ez volt a motivációm, hogy szezon végére le tudjak ülni a kispadra és végre lássam a csajok meccsét élőben is, ne csak tévén.”

A jelenlegi helyzet, hogy senki nem nagyon mozdul ki a lakásából és minimalizálja a kontaktusokat –  ne feledjük, számára fokozottan veszélyes a vírus –, kevés újdonsággal jár Gerebennek. De azért ez a mostani bizonyos szempontból mégis nehezebb. Szerencsére.

„Akkor könnyebb volt, mert nem éreztem jól magamat, fáradékonyabb voltam, nem volt sok energiám, tehát éreztem, hogy beteg vagyok. Azért is feküdtem, mert nem éreztem hogy tudnék mást is.” Most nehezebb, ami viszont azt jelenti, jól van. „Ez a rosszban a jó” – mosolyog.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus