Határ Betti a WNBA-ben

A Sopron Basket 1 évvel meghosszabbította a magyar válogatott centerének szerződését, aki a tengerentúlon is bemutatkozhat, az Indiana Fever játékosa lesz.

A Sopron Basket hivatalos oldala, a wb-sopron.com számolt be Határ szerződéséről és a WNBA-ről:

Újabb fontos mozaikdarab került a helyére! Csapatunk magyar válogatott centere, Határ Bernadett a következő szezonban is klubunkat erősíti! Egyúttal büszkén jelenthetjük be, hogy Betti nyitott szerződést írt alá az Indiana Fever WNBA alakulatához!

Határ Bernadett igen fiatalon került hozzánk, akár csak Jelena Brooks és Aleksandra Crvendakic, akik szintén elmondhatják magukról, hogy óriási fejlődésen mentek keresztül a klubunknál folyó kimagasló szakmai munka során, melyre a tengerentúlon is felfigyeltek és szerződést kínáltak nekik. A mostani kontraktussal Betti lesz klubunk első magyar WNBA-s játékosa! Mindez tovább erősíti azt a produktivitást, mely fontos értékmérő volt az akkreditáció során elnyert Államilag Elismert Sportakadémia minősítés során is. Komoly visszajelzés számunkra, és egyben üzenet a nálunk nevelkedett tehetségek irányába, hogy lépcsőzetes építkezéssel, átgondolt irányítás alatt zajló, szorgalmas, türelmes, kitartó munkával, milyen magasságokba lehet elérni.

Betti is így indult, és napjainkra a magyar válogatott és csapatunk meghatározó játékosává nőtte ki magát. Legnagyobb örömünkre a 2020/2021-es szezonban is a zöld-sárga színeket ölti magára!

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás, Fotó, Slide - wb-sopron.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus