Jövőre több lehetőséget kap a Csata tehetsége

Krasovec Lili korosztályának egyik legjobbja.

A Csatabasketball.hu írása:

"Fiatal erőcsatárunk, Krasovec Lili is az NKE-FCSM Csatánál kezdi a következő szezont. 2003-as születésű játékosunk a csonka idényben két, Szekszárd elleni összecsapáson kóstolhatott bele a felnőtt mérkőzések ritmusába, ősztől több lehetőséget szánunk Krasinak az A-csoportban.

Fizikálisan és technikailag is fejlődni szeretnék, a lehető legtöbbet tanulni idén is a felnőtt és tapasztaltabb játékosoktól. Ha pályára kerülök, szeretném megragadni a lehetőséget – mondta Krasovec Lili, aki nagyon várja már, hogy elinduljon a 2020/2021-es idény.

Bódi Ferenc – aki a korosztályos és a B-csoportos együtteseinknél is edzette Krasit – nagy reményeket fűz a 16 éves játékoshoz. Mint mondta, betegségek hátráltatták az edzésmunkáját az elmúlt szezonban, ami a magabiztosságára is rányomta a bélyegét. Ha edzésben van és egészséges, nincs ellenfele a korosztályában. A B-csoportban is voltak jó mérkőzései, de az aluledzettség meglátszott a fizikumán.

Célunk, hogy fizikálisan is előrébb lépjen, a korosztályában és a B-csoportban is vezérszerep vár rá. A felnőttekkel is tovább kell dolgoznia, hogy realizálhassuk azt a potenciált, amire a tehetsége predesztinálja – fogalmazott Bódi Ferenc."

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus