Ki lesz a piros ász a női Hepp-kupa négyesdöntőjében?

Az új TF-csarnokban rendezik a hétvégén a női Hepp-kupa négyesdöntőjét, ahová négy piros csoportos együttes jutott be.

Semleges helyszínen, az új TF-csarnokban rendezik a hétvégén a női Hepp-kupa négyes döntőjét, ahová négy piros csoportos együttes jutott be. - olvasható a hunbasket.hu-n

A piros csoport éllovasa, továbbá a 3., a 4. és a 7. helyén álló együttese verekedte be magát a Dr. Hepp Ferenc emlékkupa végjátékába.

A nyitó körben a zöld csoportos Radobasket a fehér csoportban szereplő Ajka otthonában nyert, a piros csoportos Mecsek PVSK U23-as együttese pedig csupán egyetlen ponttal bizonyult jobbnak a zöld csoportos Szekszárd II-nél. A piros csoport 2. helyén álló Dávid Kornél KA csak hosszabbítás után múlta fölül a BKG II együttesét. A sorozat folytatásában már többnyire a papírforma érvényesült, a legjobb nyolc közé 7 piros csoportos csapat mellett a már említett pécsi fiatalokat nagyon biztosan verő fehér csoportos Baja jutott be. A négyes döntőbe jutásért a sorsolás szeszélye "összehozta" a piros csoport két éllovasát, a Diósgyőr U23-as csapatát és a DKKA együttesét - a diósgyőriek jutottak a négyes döntőbe. A BEAC fővárosi derbin több, mint 40 pontos verést mért az MTK-TF csapatára, a Sportdarázs pedig az első 3 negyedben kézben tartva az irányítást nyert a MAFC otthonában. A másik pécsi együttes, az NKA Universitas Pécs II már útját állta a már említett Bajának.

 

A női Hepp-kupa négyes döntőjének  programja:

Helyszín: Koltai Jenő sportközpont

 

02.03. szombat

DVTK U23 - Sportdarázs-SMAFC, 15.30

BEAC Újbuda - NKA Universitas Pécs II 18.00

 

02.04. vasárnap

13.00: A 3. helyért

15.30: Döntő

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Kép, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus