Koronavírusos a Sopron légiósa

Most karanténban van. 

A wb-sopron.com beszámolója:

Csapatunk egy felvezető, amolyan nulladik hét után, hétfőn reggel a megszokott orvosi vizsgálatokkal és különböző sportdiagnosztikai felmérésekkel kezdte meg a 2020/2021-es szezon alapozó időszakát.

Az elkövetkező délelőttök fizikai munkával, a délutáni két órás foglalkozások kosárlabdás feladatokkal telnek majd lányaink számára, akik közül még többen is hányoztak hétfőn. A WNBA-ben szereplő légiósok - Gabby Williams, Briann January és Megan Walker – mellett igazoltan hiányzott a beteg Pfeiffer Virág, a fővárosban teszten lévő Határ Bernadett, és Jelena Brooks is. Utóbbi a hazánkba érkezését előkészítő lépések keretében koronavírus teszten vett részt, mely pozitív eredményt hozott, így klasszisunk házi karanténba került. A héten az előírásoknak megfelelően két újabb teszten esik át, melyek remélhetőleg negatív eredménnyel zárulnak, és akkor hamarosan ő is csatlakozhat a társaihoz.

Az edzőmérkőzések még szervezés alatt vannak. Az már biztos, hogy szeptemberben a Fűzy Ákos-Tapodi Péter Emlékmérkőzés kapcsán Győrben, míg a Krasznai Ferenc Emlékmérkőzés révén Sopronban is megmérkőzünk az Európa Kupában induló UNI Győr csapatával.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus