Közlemény: Nem utazik el a Sopron

Ljubljanába sem utazik el a csapat.

A klub közleménye:

Sopron M.J.V. nevében Dr. Farkas Ciprián polgármester, klubunk részéről Török Zoltán ügyvezetőnk a ma délelőtti sajtótájékoztatón bejelentette, hogy csapatunk nem utazik el Ljubljanába sem, mely mérkőzés lejátszására kötelezett minket a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség.

Városunk és a Magyar Kosárlabda Szövetség vezetésével egyeztetve az a közös döntés született, hogy a FIBA salamoni döntését, miszerint a mérkőzést le kell játszani a szlovéniai Ljubljanában, nem vállaljuk! – kezdte gondolatait ügyvezetőnk. - Védjük magunkat, a közösségünket, városunkat és Magyarország lakosságát! Vállaljuk a döntésünk minden következményét, akkor is, ha az hátrányosan érinti klubunkat!

Az elmúlt napokban folyamatosan tartottuk a kapcsolatot Török Zoltánnal. Felelős döntés született! Mindenben támogatjuk a Sopron Basket csapatát, hiszen a lehetséges kockázati tényezőket kerülni kell – jelentette ki dr. Farkas Ciprián, Sopron M.J.V. Polgármestere.

A Magyar Kosárlabda Szövetség (MKOSZ) részéről Szalay Ferenc elnök úr szavait is tolmácsolta ügyvezetőnk, aki szintén kiállt a döntés mellett. Bodnár Péter főtitkár pedig úton van Genfbe, hogy képviselje csapatunk érdekeit a nemzetközi szövetség irányába.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus