Laczka Miklós lett a Sopron Basket másodedzője

Az Euroliga-negyedik, magyar bajnok Sopronnál maradt még nyitott kérdés a stáb és a 12. játékos kapcsán. Ezek kerültek "megválaszolásra".

A wb-sopron.com hivatalos közleménye:

Ahogy a csapathirdetés során is elhangzott, maradt még néhány nyitott kérdés a stáb és a 12. játékos vonatkozásában. A napokban ezen a téren is döntések születtek.

A másodedző és videóelemző posztot a PINKK-Pécsi 424-nél vezetőedzőként tevékenykedett Laczka Miklós fogja betölteni. A fiatal, tehetséges szakembernek nemcsak az ellenfelek feltérképezése, hanem a saját játékunk, edzéseink, játékosaink elemzése is a feladatai közé fog tartozni. Így a vezetőedző, Gáspár Dávid, valamint az atléta edző, Szegedi Róbert után, újabb fiatal tehetséges magyar szakember került szakmai stábunkba.

Játékos keretünk mindenkori 12. tagja a következő szezont az Amatőr NB1 Piros csoportjában megkezdő Sportdarázs csapatából fog kikerülni. Varga Sára, Bakó Patrícia, Kocsis Fanni és Szeli Kitti azok, akikre első sorban számítunk.

A 2019/2020-as szezonra a keretünk ezzel teljes lett. A felkészülés, az edzői stábunk és játékosaink korosztályos válogatott kötelezettségeit figyelembe véve, több lépcsőben, augusztusban indul.

Fotó - Tóth Zsombor - wb-sopron.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus