Magyar Bronz Érdemkeresztet kapott Ivkovicné Béres Tímea

A korábbi kiváló kosárlabdázó.a kecskeméti utánpótlássport szervezése és fejlesztése érdekében végzett, magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként kapta a díjat.

Magyarország Köztársasági Elnöke a kecskeméti utánpótlássport szervezése és fejlesztése érdekében végzett, magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést adományozza Ivkovicné Béres Tímea a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója részére.
 
A kitüntetést Vargha Tamás miniszter helyettes és Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár adta át a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Magyar Honvédség, a nemzeti ünnep alkalmából tartott központi ünnepségén a Bálna Központban augusztus 17-én.
 
"Hálás vagyok, hogy sportolóként hazámat képviselhettem és sportvezetőként pedig olyan egyedülálló lehetőségek adottak országunkban, amelyekkel élve, sok kiváló emberrel összefogva értéket teremthetünk. Köszönöm Családomnak, hogy mindig mellettem állnak és támogatnak. Köszönettel tartozom Kecskemét város vezetőinek amiért bíznak bennem. Köszönöm a sportszakembereknek, a kollégáknak, a partnereknek, akikkel együtt szolgáljuk a magyar sportot és a sportolók sikereit, álmait" – írta Facebook-oldalán a korábbi kiváló kosárlabdázó.

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus