Megkezdődött a jegyértékesítés a 2022-es Killik László Női Magyar Kupa döntőre

Február 18-20. között Miskolc, azon belül is a DVTK Aréna ad otthont az eseménynek.

Február 18-20. között Miskolc, azon belül is a DVTK Aréna ad otthont a Killik László Női Magyar Kupa döntőjének. - adta hírül a hunbasket.hu.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének háromnapos tornájára diák/nyugdíjas és normál napijegyek kerülnek értékesítésre, mely az adott napra jogosítanak belépésre.
 
A diák/nyugdíjas belépőjegyek 1.000 Ft-ba, a normál jegyek pedig 1.500 Ft-ba kerülnek. A diák/nyugdíjas kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 
Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban.
 
Hétköznapokon, nyitva tartási időben a DVTK Shopban, meccsnapon egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában, valamint online is kaphatóak belépőjegyek.
 
A DVTK kosárlabda mérkőzéseire szóló bérletek a Killik László Női Magyar Kupa döntőjére nem érvényesek!
 
Előzetesen a pénteki napon tartandó negyeddöntőkre lehet belépőjegyet vásárolni, a szombati elődöntőkre és a vasárnapi helyosztókra a jegyértékesítés a későbbiekben kerül megnyitásra.
 
A pénteki napra az alábbi linken lehet jegyet venni:
 
https://jegymester.hu/production/59832/dvtk-arena-noi-magyar-kupa-2022-02-18/8240989
 
 
A nyolcasdöntő első napjának programja:
 
2022. február 18., péntek
 
13:00   TFSE-MTK - Sopron Basket
15:30   NKA Universitas PEAC - UNI Győr MÉLY-ÚT
18:00   ELTE BEAC Újbuda - Atomerőmű KSC Szekszárd
20:30   Ludovika-FCSM Csata - DVTK

 
 

A DVTK Aréna szektorbeosztása az első napon:
 
DVTK Ultra szektor: A szektor
DVTK szektorok: B (fél), D, E, F szektor
Atomerőmű KSC Szekszárd szektorok: I, J szektor
Sopron Basket, UNI Győr MÉLY-ÚT, NKA Universitas PEAC, TFSE-MTK, ELTE BEAC Újbuda, Ludovika-FCSM Csata szektor: K szektor

Belépés
 
A kapunyitás az első napon 12 óra 30 perckor történik.
 
Az interneten vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.
 
A mérkőzések 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak. A belépés meggyorsítása érdekében a pénztárak mellett várják önkénteseink a szurkolókat, akik a rendezvényre történő belépés előtt a magyar védettségi kártyák/EU védettségi igazolások és egy személyi azonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) egyszeri ellenőrzése után minden belépésre jogosultnak karszalagot ragasztanak fel, mely mindhárom napon érvényes, amennyiben azt végig a csuklón viselik. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak, de a karszalag viselése nekik is kötelező.
 
 Járványügyi intézkedések
 
Kérjük, tartsák be az általános higiéniás előírásokat (zsebkendőbe vagy könyékhajlatba tüsszentsenek, stb.). Betegség tünetével (láz, torokfájás) érvényes jegy birtokában is inkább maradjanak otthon! Kérjük, vegyék igénybe a kihelyezett fertőtlenítő hatású szappant és kézfertőtlenítőket! Maszk használata a mérkőzés teljes időtartama alatt kötelező! A jogszabályi környezet folyamatosan változhat, ami miatt a belépés feltételei is változhatnak - amennyiben ez a helyzet, arról a szervezők tájékoztatást adnak.
 
 
A 2022-es Killik László Női Magyar Kupa hivatalos honlapja:
 
https://nmk.hunbasket.com/

 

Fotók: hunbasket.hu

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus