Minden jegy elkelt az olimpiai selejtezőtorna utolsó napjára

Az MKOSZ honlapja fontos információkról adott hírt a vasárnap kilátogató szurkolóknak.

A tegnapi, japánok elleni győzelem után ma reggelre minden jegy elkelt a soproni olimpiai selejtezőtorna utolsó, vasárnapi játéknapjára - Japán Kanadával játszik majd 15 órától, 17 óra 30 perctől pedig a magyar válogatott a spanyolokkal csap össze, írta a Hunbasket.
 
Az érdeklődés óriási, hiszen jó esélyeink vannak kijutni az párizsi ötkarikás játékokra - először és utoljára 1980-ban vettünk rész az olimpia női kosártornáján, erre adódik most lehetőségünk.
 
 
Török Zoltán, a szervezetőbizottság elnöke tette közzé a hírt a Facebookon:
 
"SOLD OUT
MINDEN JEGY ELKELT!
 
Nagyon sokan leszünk vasárnap este Sopronban, az olimpiai selejtező torna zárónapján. Arra kérek minden jegytulajdonost, hogy időben érkezzen, és türelemmel viselje a beléptetés során, valamint a létesítményen belül alkalmazott szigorunk.
Hajrá magyarok!
 
Viselet: nemzeti színekben!"

 

 Itt szeretnénk felhívni a szurkolók figyelmét néhány tudnivalóra:
 
– Kürt és egyéb zajkeltő eszköz nem használható a zsűri mögött.
 
– A Novomatic Arénához lehetőleg ne autóval érkezzenek, mert nagy lesz a forgalom, és parkolók sem állnak rendelkezésre! Javasoljuk, hogy válasszák a tömegközlekedést, vagy gyalogosan érkezzenek helyszínre, szabályosan parkoljanak!
 
– Kérjük, hogy figyeljék a csarnok közvetlen környezetében a megállító táblákat, és kövessék az önkéntesek és rendezők útmutatásait. Keressék a számukra jelzett kapukat a belépéshez.
 
– Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített, egymásnak szétküldött jegyekkel érkezzenek, nagyítsanak rá a vonalkódra, ne használják a sötét üzemmódot, vegyék fel a képernyő fényerejét, valamint kapcsolják ki a képernyő forgatását. A jegyeket PDA-val ellenőrzik munkatársaink.
 
– A beléptetés során minden belépő karszalagot kap, amellyel újra beléphet. Kérjük, hogy időben érkezzenek meg a sportcsarnokba.
 
– Kérjük, hogy papírjegyeiket nyomtassák ki, osszák szét egymás közt, mert ez is segíti a gyorsabb belépést.
 
– A szektorokba kizárólag a mérkőző csapatok zászlóit tudják bevinni, csak a mérkőző csapatok szerinti mezben tudnak belépni. Amennyiben 1x2 méternél nagyobb molinóval érkeznének, kérjük, hogy jelezzék előzetesen. Hazai mezben és szurkolói kellékekben léphetnek be és tartózkodhatnak szurkolók.
 
– A sportendezvény részvételi feltételei az alábbi linken érhetők el (pályarendszabály): https://drive.google.com/file/d/1tBk56-z_Ax0kdqxPX7loVuGCN0sFi2CV/view?usp=sharing
 
– Kérjük, hogy A4 méretnél nagyobb táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzanak magukkal.
 
– A csarnokban mindenki a jegyén szereplő helyet foglalja el. A mérkőzés alatt a lépcsőket hagyják szabadon, a szurkolótársaik kilátását ne zavarják.
 
– A mérkőzés során kérjük, hogy kövessék a rendezők, közreműködők és önkéntesek útmutatásait és javaslatait.
 
– A csarnokban kamerarendszer üzemel, a szabálysértések rögzítésre, az elkövetők azonosításra kerülnek.
 
– Akinek bármilyen speciális betegsége van, amihez szükséges gyógyszer (pl: folyadék) bevitele, e-mailben előzetesen jelezze (event@wb-sopron.com), és hogy melyik kapuhoz érkezik. Kerekesszékesek és más fogyatékkal élők is.
 
Együttműködésüket köszönjük, és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus