Tippmix Női NB I: A 11. forduló válogatottja

Hétvégén lejátszották a női élvonal 11. fordulóját, lássuk a legjobb egyéni teljesítményeket!

A Hunbasket összeállítása:

Irányító

Yvonne Turner – Sopron Basket (2)

Ezúttal nem kellett pontszerzésben villognia a Sopron rutinos hátvédjének, csapata fölényesen verte a Vasast. Turner „szerencsés hetes” számsort hozott, 7-7 ponttal (1/3 dupla, 1/1 tripla, 2/2 büntető), lepattanóval és gólpasszal, és bár mindössze 17 percet töltött parketten, volt 4 szerzett labdája, valamint egy kiharcolt szabálytalansága is – 23 VAL-lal zárta az összecsapást.

 

Dobóhátvéd

Dombai Réka – SERCO UNI Győr (1)

A Rába-partiak válogatott hátvédje a padról beszállva lett a mezőny egyik legjobbja a BEAC ellen, nem is maradt el a győri győzelem. Dombai 16 pontot (8/11 dupla, 0/3 tripla), 6 lepattanót, 5 labdaszerzést, valamint 4 gólpasszt szállított, megcsillantva sokoldalúságát – 21 perc alatt 24 VAL-t ért el.

 

Kiscsatár

Kaila Charles – DVTK Hun-Therm (4)

A diósgyőriek is hozták a kötelezőt a BKG otthonában, Völgyi Péter bőséges játéklehetőséget biztosíthatott a keret nagy részének. Charles 26 percet töltött pályán, ezalatt 19 pontot (8/10 dupla, 1/2 tripla), 4-4 labdaszerzést és kiharcolt faultot, 3 lepattanót, valamint 2-2 gólpasszt és blokkot tett a közösbe, meg sem állt 29 VAL-ig.

 

 

Erőcsatár

Sha Carter – TFSE-MTK (2)

Bár a fővárosiak végül kettő ponttal elbukták a Pécs elleni derbit, amerikai erőcsatáruk így is szép dupla-duplával zárt. Carter 15 pontja (6/9 dupla, 1/8 tripla) mellé 13 lepattanót kaparintott meg, elcsent 4 labdát, kiosztott 3 gólpasszt, kiharcolt két személyi hibát, valamint volt egy blokkja is – rendesen megdolgoztatta a statisztikusokat, akik 27 VAL-t írtak jóvá neki 38 játékperc alatt.

 

Center

Jacinta Monroe – TARR KSC Szekszárd (5)

A Szekszárd nem hibázott a Cegléd vendégeként, a tolnaiak amerikai középjátékosa ötödször teszi tiszteletét hasábjainkon. Monroe 21 pontot (8/13 dupla, 5/8 büntető), 5 lepattanót, 6 kiharcolt faultot, 3 labdaszerzést, valamint egy gólpasszt jegyzett 24 perc alatt, 25 VAL-t begyűjtve.

 

Forrás, fotó: hunbasket.hu

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus