Tippmix Női NB I: A 15. forduló válogatottja

Két szekszárdi a legjobbak között.

 

A hétvégén lejátszották a női élvonal 15. fordulóját, az MVP-re IDE KATTINTVA lehet szavazni! - olvasható a hunbasket.hu-n.

Irányító

Horváth Bernadett – TARR KSC Szekszárd (1)

106 pontot dobva robogott át a BEAC-on a Szekszárd, a lendületes támadójátékot 50%-os triplázással tetézte a tolnai alakulat. A távoli találatokat illetően élen járt a válogatott hátvéd Horváth, aki 27 pontot (4/4 dupla, 5/8 tripla, 4/4 büntető) szórva lett csapata legeredményesebb dobója. A szervezésből is kivette részét 4 gólpasszával, valamint szerzett egy labdát, és kiharcolt 3 szabálytalanságot is – 20 perc is elegendőnek bizonyult számára 30 VAL-hoz.

 

Dobóhátvéd

Santa Baltkojiené – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós (3)

Fontos alsóházi derbit nyert meg idegenben a BKG, a Ceglédnek csak fellángolásokra futotta a szigetszentmiklósiak ellen, így továbbra is nyeretlenül sereghajtók a pontvadászatban. A vendégek litván hátvédje 18 pontos (6/15 dupla, 1/4 tripla, 3/5 büntető), 11 asszisztos dupla-duplát ért el a mérkőzésen, 5-5 lepattanó és kiharcolt fault, valamint 3 labdaszerzés társaságában, 36 játékperc alatt 27 VAL-t gyűjtve.  

 

Kiscsatár

Kristine Anigwe – SERCO UNI Győr (1)

Főként remek második negyedének köszönhetően győzött a TFSE otthonában a Győr, a Rába-partiak brit légiósa a padról beszállva nyújtott remek teljesítményt a fővárosban, így – bár nem „klasszikus” hármas, övé lett az egyik bedobó poszt. Anigwe 17 pontos, 12 pattanós dupla-dupláját 9 kiharcolt faulttal fűszerezte, nehezen találtak rajta fogást a TFSE védői. 4 gólpassza és 3 labdaszerzése csak hab volt a tortán, 27 játékpercét igencsak produktívan töltve 32 VAL-lal zárta a derbit.   

 

Erőcsatár

Ana Tadic – DVTK Hun-Therm (2)

Küzdelmes mérkőzést nyert meg a Vasas ellen a DVTK, továbbra is őrzi hibátlan bajnoki mérlegét Völgyi Péter alakulata. Tadic – bár mindössze 17 percet töltött parketten – nem járt messze a dupla-duplától, 14 pontja (5/9 dupla, 4/4 büntető) mellé 9 lepattanót gyűjtött be. Hatszor is csak személyi hiba árán tudták feltartóztatni, kiosztott 3 gólpasszt, volt 1-1 labdaszerzése és blokkja is, 28 VAL-t jegyeztek fel a neve mellé.  

 

Center

Jacinta Monroe – TARR KSC Szekszárd (6)

Hatodszor került be a legjobbak közé a szekszárdiak középjátékosa, aki ezúttal is domináns teljesítménnyel rukkolt elő. Pazar hatékonysággal szórt 22 pontot (9/11 dupla, 4/6 büntető), leszedett 11 lepattanót, kiosztott 3 gólpasszt, szerzett egy labdát, valamint kiharcolt 4 szabálytalanságot – 24 perc alatt meg sem állt 35 VAL-ig.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus