Tippmix Női NB I: A 9. forduló válogatottja

Újabb rangadókban bővelkedő fordulón vagyunk túl, a Győr a Sopront, a DVTK pedig a Szekszárdot győzte le a hétvégén. Az izgalmas derbiken túl nagyszerű egyéni teljesítmények is születtek, lássuk ezeket!

fotó, slide: Hunbasket.hu

A Hunbasket hivatalos álomötöse:

Irányító

Dúl Panka – TFSE-MTK (2)

Viszonylag szoros első félidő után a harmadik negyedben döntötte el a maga javára a Cegléd elleni mérkőzést a TFSE, Dúl hathatós közreműködésével. A sokoldalú hátvéd-bedobó 14 pontos (5/5 dupla, 1/6 tripla, 1/2 büntető), 10 gólpasszos dupla-duplát ért el, a védőoldalon 6 labdaszerzéssel fűszerezve kivááló teljesítményét. Leszedett még 3 lepattanót, volt 3 kiharcolt szabálytalansága és egy blokkja is, 28 játékperc alatt 30 VAL-ig jutott.  

Dobóhátvéd

Jacaira Allen – Vasas Akadémia (1)

Remek játékkal, győztes meccsen debütált a pasarétiek színeiben új amerikai légiósuk, közel hibátlan dobáshatékonysággal. 21 percet töltött a pályán mindössze, de ennyi idő is elegendő volt számára, hogy 25 pontot (8/8 dupla, 3/4 tripla, 0/1 büntető) szórjon, mindössze egyetlen mezőnydobást hibázva. 3-3 lepattanó és kiharcolt fault, valamint 1-1 gólpassz és labdaszerzés került még a neve mellé, 29 VAL-t ért el.

Kiscsatár

Bridget Carleton – SERCO UNI Győr (1)

Szomszédvári rangadót játszottak Győrben, a hazai csapat 105 pontot szórva győzte le a címvédőt. Bár Diamond Miller távozott a klubtól, minőségi játékossal pótolták Carleton személyében, aki 30 pontot (5/5 dupla, 4/7 tripla, 8/8 büntető) hintett a derbin 5 gólpassz, 4 lepattanó, egy labdaszerzés, valamint 7 kiharcolt személyi hiba mellett - 29 perc alatt 43 VAL-lal, a forduló legjobb teljesítményével zárt.

Erőcsatár

Jelena Brooks – Sopron Basket (2)

Bár a Sopron nem bírt a Győrrel, veterán klasszisuk megtett minden tőle telhetőt, hogy meccsben tartsa csapatát. Brooks 24 ponttal (5/7 dupla, 1/5 tripla, 6/12 büntető), 10 kiharolct faulttal, 4 gólpasszal, 2 lepattanóval és egy labdaszerzéssel zárt, 32 perc alatt 34 VAL-t szorgoskodva össze.

Center

Jacinta Monroe – TARR KSC Szekszárd (4)

Bár a rangadót a DVTK nyerte a Szekszárd ellen, a legjobb egyéni teljesítményt tolnai játékos szállította a találkozón. Monroe 19 (8/10 dupla, 3/3 büntető) pontja mellé 5-5 lepattanót és kiharcolt szabálytalanságot, 2-2 gólpasszt és labdaszerzést, valamint egy blokkot is hozzátett, 28 perc alatt 31 VAL-ig jutott.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus