Újabb magyar játékost jelentett be a Csata

Böröndy Vivien után Hegedűs Janka is a fővárosiakat erősíti a következő idényben, Radócz Fanni máshol folytatja pályafutását.

A csatabasketball.hu közleménye:

"Magyar magasemberrel bővül a keretünk: leigazoltuk a legutóbb a PEAC-Pécsnél szereplő Hegedűs Jankát. Új játékosunk Vasas-nevelés, 2013-2017 között pedig a Floridai Egyetem hallgatója volt. Megfordult a francia BF Escaudain és az MTK Budapest csapatánál is. A 185 cm magas, 1994-es születésű Janka a legutóbbi évadban 14,6 percet töltött a pályán mérkőzésenként és 6,7 pontot, illetve 2,7 lepattanót átlagolt.

Mint mondta, azért választotta klubunkat, mert feltörekvő, szimpatikus és ambiciózus csapatról van szó, ahol profi körülmények között minőségi munkát végezhet társaival. Janka úgy segítené minél nagyobb sikerekhez a Csatát, hogy közben egyénileg is jobbá válik.

Tursics Krisztián azt várja, hogy új igazolásunk kamatoztassa az eddig megszerzett rutinját és segítse a fiatalokat is. Azért választottuk Jankát, mert védekezésben, mentalitásban és keménységben is jó a karaktere – fogalmazott vezetőedzőnk.

Szükség is lesz az új lendületre, mert a szintén magas posztokon bevethető Radócz Fanni máshol folytatja pályafutását. Köszönjük számára az elmúlt két évet, és további sok sikert kívánunk."

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus