Elite Training Camp lesz a nyáron Zalaegerszegen

Ezen a nyáron, július 15. és 19. között egy kivételes kosárlabdatábor kerül megrendezésre hazánkban, Zalaegerszegen az első ELITE TRAINING CAMP.

Az ELITE TRAINING CAMP 2019 közleménye:

Ezen a nyáron, július 15. és 19. között a New Era Basketball és  RICSILLA Sport közös szervezésében egy kivételes kosárlabdatábor kerül megrendezésre hazánkban, Zalaegerszegen az első ELITE TRAINING CAMP.

Mindösszesen 30 játékos vesz részt az öt napon át tartó ELITE TRAINING CAMP-en, melynek vezetője és egyik edzője Uroš Ninić, NBA level Skill Trainer, a NEW ERA BASKETBALL tulajdonosa lesz. Az elmúlt 10 év során több mint 5.000 játékos egyéni képzésében vett részt.

Ha szeretnél kis csoportokban (maximum 5-6 játékos / edző) egyéni képzés keretein belül dolgozni, képességeiteket és erőnléteteket olyan edzők segítségével tovább fejleszteni, akik az elmúlt évek során több olyan nagy nevű játékos, mint Zaza Pachulia (Golden State Warriors), Tornike Shengelia (Baskonia, Euroleague All-Star), Zoran Dragic (EFES), egyéni képzését és a nyári felkészítését is végezték, akkor ne maradj le és jelentkezz mihamarabb!

Az edzői stáb tagja lesz az elmúlt két szezon folyamán a női élvonalban és nemzetközi porondon is szereplő CMB CARGO UNI Győr és jelenleg az EGIS Körmend férfi csapatánál másodedzőként szerepet vállaló Patai Benjamin is.

További információkért és a regisztrációval kapcsolatos kérdések esetén forduljatok bizalommal Déri Tamáshoz, a NEW ERA BASKETBALL magyarországi képviselőjéhez!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus