Kosárlabda edzőképzés indul

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem indítja a BA képzést.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (korábbi nevén, TF) BA kosárlabda edzőképzést indít. Még nem késő, jelentkezz te is! - olvasható a hunbasket.hu-n.

Tanulj a majd 100 éves Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen, ahol több neves szakember mellett, a korábbi női szövetségi kapitány, az egyetem rektora, Dr. Sterbenz Tamás is taníthat téged.
 
A képzés célja olyan edzők képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek birtokában képesek utánpótlás és felnőtt sportolók edzésfolyamatának tervezésére és végrehajtására, a sportolók kiválasztására, személyiségük fejlesztésére és teljesítményük fokozására.
 
• A hallgatók, az általuk választott sportágban olyan magas szintű edzői ismereteket sajátítanak el, melyek alkalmassá teszik őket a különböző utánpótlás korosztályok és felnőtt sportolók szakmai képzésére, fejlesztésére, versenyeztetésére.
 
• Magas szinten ismerik sportáguk technikai, taktikai elemeit, azok oktatásának és alkalmazásának módszereit, valamint a legújabb nemzetközi trendeket.
 
• Részletesen ismerik az emberi test anatómiáját, a szervezet működését és a különböző helyzetekben mutatott reakcióit, valamint a sportolók hosszú távú fejlesztésének elveit, módszereit.
 
• Átfogó pedagógiai, pszichológiai, szociológiai tudásuk birtokában képesek az egyén fizikai felkészítése mellett a mentális fejlesztésére is.
 
Minden további információ a https://tf.hu/felvetelizok/felvetelizok-kepzeseink/ba-bsc-szakok/ba-edzo oldalon, ahol minden elérhetőség és más fontos adat megtalálható.

 

 

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus