Közös egyéni edzőtábort tart a DEAC KA és a Stellazzurra Basketball Academy

A 2004-2010 közötti fiú korosztály jelentkezését várják a hajdúságiak.

Október 30. és november 2. között Európa egyik legsikeresebb utánpótlásműhelye, az olasz Stellazzurra Basketball Academy nemzetközi trénerei pallérozzák majd az ambiciózus jelentkezőket a DEAC Kosárlabda Akadémián - írja az Akadémia honlapja. A maximum ötven fős táborra 2004 és 2010 közötti fiúk jelentkezését várják. - olvasható a hunbasket.hu-n.

A DEAC KA közleménye:

"A jelentkezők négy nap leforgása alatt hét, az egyéni képzést fókuszba helyező tréningen vehetnek részt a Stellazzurra edzőinek vezetésével, akiknek a DEAC Kosárlabda Akadémia szakemberei nyújtanak majd segítő kezet. Utánpótlásműhelyünk szakmai igazgatója, Berényi Sándor szerint a tábor páratlan lehetőséget kínál a fejlődni vágyó ifjú kosarasoknak.

– A Stellazzurra Basketball Academy nem csak Olaszország, de az egész európai kontinens topklubjai közé tartozik, kétségkívül az élen jár az utánpótlásnevelés terén. Ezt bizonyítja, hogy számtalan NBA -és Euroliga játékos jutott el tőlük indulva a legmagasabb szintre. Szervezői oldalról hatalmas dolognak és megtiszteltetésnek tartom, hogy velük együttműködve hozhatjuk tető alá ezt a tábort, ami véleményem szerint kihagyhatatlan azon játékosok számára, akiknek komoly ambíciói vannak a sportággal kapcsolatban. A táborozók négy napon keresztül a saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy miként dolgoznak és mit várnak el az edzők egy olyan elitalakulatnál, mint a Stellazzurra, adott esetben pedig akár fel is hívhatják magukra az Itáliából érkező mesterek figyelmét. Úgy vélem, egy ilyen rendezvényből csak profitálni lehet – nyilatkozta a cívisvárosi sportvezető.

A tábor díja 350 euró, ami a foglalkozások mellett magába foglalja az elszállásolás (Gulyás Pál Kollégium), az ellátás (napi 3 étkezés + snack + ásványvíz az edzésekre), a rehabilitációs eszközökhöz való teljeskörű hozzáférés, valamint egy kifordítható edzőmez árát is. A tréningek a Szent Efrém Tornacsarnokban kerülnek majd lebonyolításra.

Regisztrálni a dia.zelenak@deac.hu e-mail címen lehet, azonban a létszám limitált, csupán ötven fő jelentkezését tudjuk elfogadni."

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus