21:45-től zárja a csoportkört U20-as női válogatottunk

Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára csapatunk az A-divíziós Eb-n, itt dől el, hogy hányadik helyen végeznek a csoportban Kuttorék. 

U20-as női Európa-bajnokság, A-divízió, csoportkör

A franciák ellen remek játékkal magabiztos győzelmet aratott a magyar válogatott, tegnap viszont Szlovéniával szemben alulmaradt, hasonlóan simán - így 1-1-es mérleggel várhatja a csoport záró mérkőzését. 

A bosnyákok kikaptak a szlovénektől és a franciáktól is, viszont mindkétszer elég szoros összecsapást játszottak, ez is jelzi, hogy bármi megtörténet a kontinensviadalon, az, hogy mai ellenfelünk még nem nyert, nem jelent garanciát semmire. Hozzá kell tenni azt is, hogy Bosznia-Hercegovina kevesebb pontot kapott eddig, mint a magyar csapat, amely a szlovének ellen eléggé szenvedett támadásban, nagyon koncentrált játékra lesz szükség a győzelemhez - említsük meg azt is, hogy Melisa Brcaninovic 37 pontot rámolt be a franciáknak, rá nagyon kell figyelni.

A kérdés persze az, hogy hányadik helyen jutnak tovább a mieink a csoportból, mert ez alapján kapnak ellenfelet a folytatásban, de előzetesen nem lehet még jósolni - nagyon függ a francia-szlovén összecsapás kimenetelétől is, amelyet délután 15 órától rendeznek.

Élőképes streamet itt találtok a meccshez:

fotó, slide: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus