Élőben a magyarok lányok mai meccsei a 3X3 vb-n

Ma délelőtt 09:55-től a csehek, 11:25-től pedig Venezuela ellen játszik magyar lány válogatottunk az U18-as 3X3 vb-n - a tét a továbbjutás.

Ma délelőtt folytatja a magyar lány válogatott az U18-as 3X3 világbajnokságot Kazahsztánban. A mieink két győzelemmel kezdtek (előbb Izraelt, majd Németországot vertük), a csehek csak több dobott pontjuknak köszönhetően előznek meg minket (ők Venezuelát és a németeket győzték le), az izraeliek Venezuela legyőzésével 1-1-gyel állnak, míg a németek és a dél-amerikaiak 2-2 vereséggel, győzelem nélkül kezdtek a torna nyitónapján.

Ma először 09:55-től Csehország lesz az ellenfél azon a mérkőzésen, amelyen jó eséllyel eldől a csoportelsőség sorsa is, az eddigiek alapján az A-jelű ötös messze két legjobb válogatottja ez a két gárda. Vereség esetén sincs gond, ugyanis egy Venezuela elleni győzelemmel is megvan a továbblépés, ezt a meccset másfél órával később, 11:25-kor rendezik a tervek szerint.

(3-1-es mérlege Izraelnek csak úgy lehet, ha legyőzik a németeket és a cseheket is, erre egyrészt kevés esély van, másrészt a 20-9-es egymás elleni meccs miatt a hármas minitabellán és egyelőre a dobott pontokat tekintve is jobban állunk náluk.)

A lányoknak tehát jó esélyük van a negyeddöntőbe kerülésre, ezen a streamen megnézhetitek az egész napot:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus