Forray Gábor lett az U20-as fiú válogatott vezetőedzője

Cziczás Lászó irányítja az U20-as lányokat, a Balogh Judit, Gáspár Dávid, Iványi Dalma trió az U18-as lányokat, az U20-as fiúk új szövetségi edzője pedig a KTE trénere, Forray Gábor lett.

A kosarsport.hu beszámolója:

Idei második elnökségi ülését tartotta a Magyar Kosárlabdázók Szövetsége a Sportok Házában. Az ülésen elhangzott, hogy az MKOSZ és tagszervezetei egyre jobb százalékban használják ki a társasági adóból származó forrásokat.

Az elmúlt években növekvő tendencia mutatkozik a társasági adótámogatások lehívását illetően – mondta beszámolójában Bodán Péter főtitkár. - Különösen a működést illető támogatások terén állnak jól a szövetség tagszervezetei. A szövetség például 100 százalékban feltöltötte TAO-keretét, ami azt jelenti, hogy a szakági programok idén is teljes biztonságban tudtak működni.

Három utánpótlás válogatott esetében is változott néhány helyen az edzői stáb. A lány U20-as válogatott edzője a Cegléddel kiválóan dolgozó Cziczás László lett, míg az U18-as női gárdát a Balogh Judit, Gáspár Dávid, Iványi Dalma trió vezeti.

Változás történt a fiú U20-as válogatottnál, Pór Péter ezen a nyáron nem tud részt venni a csapat munkájában, ezért a vezetőedzői feladatokat Forrai Gábor veszi át.

Az elnökség tárgyalta, s elfogadta a játékosok etikai kódexét.

A női magyar kupa nyolcasdöntőről is határoztak az elnökségi tagok. A tavalyi rendező Miskolc mellett Sopron, Győr és Pécs vetődött fel, végül úgy döntöttek, hogy idén március 29. és április 1. között Pécsett lesz a Lauber Dezső sportcsarnokban.


Forrás - kosarsport.hu
Foto, Slide - kesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus