Kevesen hittek U17-es lány válogatottunk sikerében...

A FIBA szervezőbizottsága már a Japán elleni negyeddöntő előtt kiküldte a másnapi (mai) programot, amely alapján a mieink játszottak volna a spanyolokkal az 5-8. helyért.

A hunbasket.hu számolt be az esetről:

Többek között a FIBA szervezőbizottsága sem csapatunkat tartotta esélyesnek, ennek ékes bizonyítéka az a hivatalos levél, amelyet a mérkőzés megkezdése előtt két órával csapatvezetőnk kapott a bizottság vezetőjétől. Ebben tájékoztattak minket a szombati mérkőzés programokról. A FIBA programbeosztása szerint mi a spanyolokkal játszunk az 5-8. helyért, a Japánok este 20.30 órától VB elődöntőt az USA-val játsszák. 

Füzy András csapatvezetőnk a FIBA World technikai igazgatóját személyesen, a levél bemutatásával egyben tájékoztatta a nem mindennapi esetről, amely szerint, még a negyeddöntők megkezdése előtt a szervezőbizottság kikiáltotta a továbbjutókat. 

A mérkőzés előtt a FIBA vezetőség elnézést kért a hibáért, mi pedig köszönettel tartozunk nekik, mert ezzel plusz erőt és motivációt adtak lányainknak mind a pályán, mind a pályán kívüli nehezítő körülmények legyőzéséhez. 

Forrás - hunbasket.hu
Fotó, Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus