Megérkezett Tajvanra az Universiade-válogatott

Férfi csapatunk vasárnap Szerbia ellen kezd, a nők pedig Svédország ellen lépnek először pályára hétfőn.

A kosarsport.hu beszámolója:

Tegnap Sopronból Bécsen át utazott el, s már megérkezett Tajvanra férfi és női Universiade válogatottunk. A két együttes hétfőn délután érkezett Sopronba, ahol aznap, majd kedden délelőtt is edzett egyet, s ezt követően indult Bécsen át az Universiade helyszínére. 

A férfi válogatott Berényi Sándor irányítása mellett a következő kerettel utazott ki: A 12-es keret: Bognár Kristóf, Bus Iván, Garamvölgyi Ákos, Keller Iván, Kovács Ádám, Kósa Tamás, Kővágó-Laska Márk, Peringer Balázs, Polyák László, Tóth Zoltán, Vágvölgyi Ákos, Wirth Ádám.

A 24 férfi együttest 4 darab hatcsapatos csoportba sorsolták. Férfi Universiade-válogatottunk Szerbia, Lettország, Mexikó, Dél-Korea és a házigazda Tajvan együttesével került egy csoportba. Berényi Sándor együttese augusztus 20-án a szerbek ellen kezdi meg szereplését. 

A női együttes a Horváth József-Sterbenz Tamás kettős irányításával az alábbi összetételben utazott ki: Barnai Judit, Gocsman Ágota, Hegedűs Janka, Kaposi Pálma, Karlócai Julianna, Miháczi Diána, Pap Regina, Raus Vivien, Simon Anikó, Szabó Fanni, Szűcs Réka, Vukov Szonja. A 16 női együttes 4 darab 4 csapatos csoportban kezdi meg a küzdelmeket. Női csapatunk Svédországgal, Chilével és a házigazda tajvani válogatottal van egy csoportban, s 21-én a skandináv csapat ellen játszik először. 

Forrás - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus