Fél nyolctól megkezdi a Bucks, majd jön a Pacers-Heat

Hajnalban elrajtol a Rockets-Thunder és a Lakers-Blazers széria is - nézzük, hogy mit várhatunk!

Milwaukee Bucks - Orlando Magic 19:30

Itt egyértelműek az erőviszonyok, a Milwaukee ugyan nem játszott jól a buborékban, Giannis Antetokounmpo el is mondta, hogy frusztráló számára a csapat teljesítménye, de ettől még toronymagas favorit az Orlandóval szemben. A Magicnél Carter-Williams nem fog játszani és Aaron Gordon pályára lépése is kérdéses, nem nagyon tudott még edzeni, de hivatalosan majd csak a találkozó előtt döntik el, hogy mi lesz vele - ha játszik is, messze lesz a 100%-ostól, ez azért valószínű. A Bucksnál Ilyasova az, aki biztosan nem játszik és Matthews sorsa is kicsit a levegőben lóg, nincs biztos infó arról, hogy visszatérhet-e a kisebb sérülését követően - mindenesetre nélküle is nyernie kell a Milwaukee-nak, ha megint csak erőlködni fognak Middletonék, akkor tényleg ideje átértékelniük a helyzetüket. A párharcfelvezetőnk itt olvasható!

Indiana Pacers - Miami Heat 22:00

Ez alapvetően már jóval szorosabb találkozónak ígérkezik, mint az előző, de azért az esélyek itt is egyértelműbbek, mint egy-két másik mérkőzésen - a Heat jobban néz ki, mint a Pacers, a pályaelőny pedig itt ugye nem létezik. A floridaiak játéka letisztultabb és talán sokoldalúbb, Jimmy Butler révén valószínűleg PO-kompatibilisebb is, mint az Indyé, de azért ha Warrennek elsül a keze, vagy Brogdon, Oladipo, esetleg McDermott olyan napot fog ki, akkor a Pacers is képes lehet bármire - meglátjuk, hogy milyen tervvel készülnek a Miami támadógépezete ellen és hogy lassítani akarják-e a játékot, vagy belemennek egy gyorsabban zajló mérkőzésbe. A Heatnél Derrick Jones Jr. még nem edzett a nyaksérülése óta, ő valószínűleg nem játszik, Kendrick Nunn pedig azt mondta, hogy most csak a padról fog érkezni - így valószínűleg Goran Dragic kezd majd. Az Indynél mindenki játszhat, aki eddig, Warren nem 100%-os, de edzett, rá is számíthatnak. A párharcfelvezetőnk itt olvasható!

Houston Rockets - Oklahoma City Thunder 00:30

Ez egy nagyon érdekesnek tűnő párharc első felvonása lesz, érdemes odafigyelni rá. Hasonló játékerőt képviselnek a csapatok és elég nehéz megmondani, hogy hogyan fognak passzolni majd egymáshoz, ki tudja kontrollálni a tempót és ki tudja érvényesíteni a maga akaratát, szerkezetét. A Rocketsnél Russell Westbrook most még biztosan nem játszik, Danuel House Jr. viszont elvileg ott lehet a parketten, míg az OKC oldalán Luguentz Dorttal kapcsolatban dőlt el, hogy nem tud pályára lépni, őt nélkülözniük kell - ugyanakkor Chris Paulra természetesen számíthatnak a kisebb sérülése után. Nagyon nehéz megjósolni, hogy elsőre mit mutat a két csapat, gyakorlatilag bármi elképzelhető - hajnalban választ kaphatunk arra, hogy taktikailag melyik fél melyik irányba indult el kezdésként, aztán talán nem is annyira az eredmény, inkább a látottak alapján beszélhetünk a folytatásról. A párharcfelvezetőnk itt olvasható!

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers 03:00

Ez is jó meccsnek ígérkezik, ahol a fő kérdés a leeresztve érkező Lakers élessége lesz, különösen ami a támadójátékot illeti, hiszen azzal finoman szólva is voltak gondok - várhatjuk, hogy majd LeBron James és Anthony Davis kézbe veszi a dolgokat, de ezt előbb lássuk, mint hogy beszéljünk róla. A Blazers nyilván sokkal élesebb, óriási csaták után jutott el idáig, ha Damian Lillard hozza a mostani formáját, CJ McCollum jól játszik, Trent beveri a triplákat, Nurkic is gurít egy 20/20-at és még Anthony is hozzáteszi a magáét, akkor abszolút lehet esélye a társaságnak, főleg most, az első mérkőzésen. Zach Collins egyébként biztosan nem fog játszani, ő azért fontos hiányzó lehet és így az első meccsen rögtön választ is kaphatunk arra, hogy Terry Stotts mit tervez a hiányposztjával Davis ellen. A párharcfelvezetőnk itt olvasható!

A mérkőzésekhez élőképes streamek itt találhatók!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus