Jön a trade deadline - Folyamatosan frissítve (21:36)

Nerlens Noel a Dallas Maverickshez került. Doug McDermott és Taj Gibson már az Oklahoma City Thunder játékosa. PJ Tucker a Toronto Raptors legújabb szerzeménye. Roy Hibbert a Denver Nuggetsnél folytatja. A Brooklyn megszerezte KJ McDanielst. Andrew Bogut, Deron Williams és Terrence Jones is valószínűleg kivásárlásra kerül a közeljövőben - Bogutra a Boston és a Cleveland mellett a Houston és a San Antonio is rá fog menni. A Pacers túl sokat kért Paul George-ért. A Knicks a végén már cserélte volna Rose-t egy az egyben Rubióért, de a Minnesotának nem kellett. Mike Scott a Phoenix Sunshoz került, Marcelinho Huertas pedig a Houstonhoz Tyler Ennisért, de a brazilt és Scottot is kirakja majd új csapatuk.

Frissítés (21:32): Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a New York Knicks odaadta volna Derrick Rose-t egy az egyben Ricky Rubióért, de a Minnesota Timberwolvesnak akkor már nem kellett így.


Frissítés (21:27): A Toronto az idei és a jövő évi második körösét küldi a Sunshoz PJ Tuckerért.

A Houstonhoz cserélt Marcelinho Huertast valószínűleg kiteszi keretéből a Houston Jonathan Feigen (Houston Chronicle) forrásai szerint.


Frissítés (21:18): Több forrás is megerősítette, hogy a Dallas Mavericks kivásárolja Deron Williamst, Yogi Ferrellnek akarják adni a karmesteri pálcát. A Cleveland Cavaliersszel már szóba is hozták D-Willt.

Szintén kivásárolják Terrence Jonest, őt a New Orleans Pelicans teszi ki waiverre.


Frissítés (21:13): Tisztázódtak a Chicago-Thunder csere részletei, ezen a linken olvashatjátok őket.


Frissítés (21:06): PJ Tucker ára két második körös pick volt, illetve Jares Sullinger.

Mike Scottért egy nagyon védett második köröst adott a Suns.


VÉGE A CSEREHATÁRIDŐNEK, DE MÉG JÖHETNEK CSERÉK NAGYJÁBÓL EGY ÓRÁIG

Frissítés (21:00): A Sacramento Kings Arron Affalót, Darren Collisont és Ben McLemore-t akarta elcserélni, de nem tudtak egyik fronton sem összehozni egy üzletet.

A Toronto Raptors megegyezett a Phoenix Sunsszal, PJ Tucker a kanadaiaknál folytatja.

Andrew Bogutra pedig rá fog menni a Houston Rockets, a San Antonio Spurs, a Boston Celtics és Cleveland Cavaliers is.


Frissítés (20:58): Több csere is történt.

Egyrészt a Denver Nuggets megszerezte Roy Hibbertet egy nagyon védett második körösért cserébe.

Másrészt a Houston Rockets Tyler Ennist elcserélte Marcelo Huertasra a Los Angeles Lakersszel.

Harmadrészt a Chicago Bulls Doug McDermottot és Taj Gibsont az Oklahoma City Thunderhez postázta, de egyelőre az ellenérték még nem ismert, mert minden újságíró mást ír.

Az Atlanta Hawks a Phoenix Sunshoz cserélte Mike Scottot.

Az Indiana Pacers közben lemondott Paul George cseréjéről, ő marad az együttesnél.

És az is eldőlt, hogy Derrick Rose és Ricky Rubio nem cserélnek helyet.


Frissítés (20:42): Mike Ortiz Jr. információi szerint az Indiana Pacers a Jae Crowder, Marcus Smart, Avery Bradley, Jaylen Brown négyesből három játékost akar a 2017-es első körös Brooklyn pick mellett Paul George-ért.

Sam Amick (USA Today) jelentette, hogy Larry Bird közben más irányba is gondolkodik, Arron Afflalóval erősítené George körül a keretet.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy Derrick Rose és Ricky Rubio cseréje jelenleg nem valószínű.


Frissítve (20:32): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Brooklyn Nets cserélt a Houston Rockets-cel - KJ McDaniels került a Nagy Almába.

Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a Sixers nem fog cserepartnert találni Andrew Bogutra, ki fogják vásárolni.

Sam Amick (USA Today) információi szerint az Indiana Pacers rengeteget kér Paul George-ért, valószínűleg nem lesz elcserélve a kiscsatár. Az is csökkenti viszont a piacát, hogy kihangsúlyozta George ügynöke mindenkinek, vagy esélye lesz a gyűrűre valahol George-nak, vagy 2018-ban a Los Angeles Lakershez igazol.


Frissítve (20:22): Jordan Schultz forrásai szerint Doug McDermott gyakorlatilag a Thunder játékosa, de egyelőre nincs meg, kiért megy - lehet, hogy még Gibsont ebbe a cserébe beleveszik.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint a Philadelphia Sixers Ben Simmons mellé védekező felfogású embert akar. Megkeresték a Bostont Avery Bradley miatt, de nem mentek messzire a beszélgetések.


Frissítve (20:18): Stein jelentette, hogy Doug McDermott és Taj Gibson megszerzéséhez Cameron Payne, Joffrey Lauvergne és pick csomagot kell adnia a Thundernek.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy az OKC közben próbálja felmérni, mennyibe kerül majd nekik a nyáron Andre Roberson megtartása - ő korlátozott szabadügynök lesz.


Frissítve (20:15): Stein úgy tudja, hogy a Denver Nuggets ma komoly ajánlatot tett Paul George-ért, de nem haladtak semerre a beszélgetések.

Vincent Goodwill (CSN Chicago) forrásai szerint Doug McDermott - Cameron Payne cserét tárgyal a Chicago és az OKC, de Stein úgy tudja, hogy McDermott ÉS Taj Gibson is menne Oklahoma Citybe, erről tárgyalnak most a felek.


Frissítve (20:07): Marc Stein (ESPN) információi szerint az Oklahoma City Thunder továbbra is komoly beszélgetéseket folytat a Chicago Bullsszal, Doug McDermott és Taj Gibson vannak terítéken. A Bulls a hírek szerint Cameron Payne iránt érdeklődik a Thunder keretéből.


Frissítve (19:23): Marc Stein (ESPN) információi szerint a New Orleans Pelicans meg fogja nézni privát edzésen Jarrett Jacket - nekik továbbra is óriási szükségük lenne minél több hátvédre és periméterjátékosra.


Frissítve (19:19): Brian Windhorst (ESPN) jelentette, hogy az Indiana Pacers elkezdte hivogatni a csapatokat, hogy vegyenek át játékosokat, megpróbálnak takarítani a keretben, márpedig ez egy Paul George-csere előszele lehet, hiszen a Bostontól rengeteg játékost kaphatnak vissza.


Frissítve (19:16): David Aldridge (nba.com) forrásai szerint nem sok mindent hallani a Dallas és a Utah Jazz részéről Deron Williamsszel kapcsolatban, de ha nem sikerül megegyezniük, az irányító nem fogja forszírozni a kivásárlást.

Wojnarowski úgy tudja, hogy bár sok minden történhet még a következő 1 óra 45 percben, de egyelőre sem Paul George, sem Jimmy Butler szálán nem haladt túl sokat a Boston Celtics.


Frissítve (19:00): Zach Lowe (ESPN) jelentette, hogy a Nerlens Noel-féle cserében ha nem kerül át idén a Philadelphiához a Mavericks Top18 védett első köröse, akkor átalakul két második körössé - a Mavs idei és jövő évi második körösévé.


Frissítve (18:55): Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint nagyjából fél tucat csapat fog rámenni Bogutra, ha kivásárolják, már ha nem több.


Frissítve (18:53): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint ha csak valami váratlan nem történik, akkor a Philadelphia Sixers mégis kivásárolja Andrew Bogutot, aki szeretne szabadügynök lenni, és a saját sorsáról akar dönteni.


Frissítve (18:45): Jordan Schultz forrásai szerint a Toronto Raptors első számú feladatának tekinti, hogy vagy PJ Tuckert vagy Tyson Chandlert megszerezze a Phoenix Sunstól. John Gambadoro (Arizona Sports) úgy tudja, hogy a Toronto játékosok nyomják a menedzsmentet abba az irányba, hogy kellene Tucker, hogy valaki tudjon LeBron Jamesen védekezni.

Közben Marc Stein (ESPN) szerint tovább folynak az egyeztetések Ricky Rubióról és Derrick Rose-ról a New York Knicks és a Minnesota Timberwolves között.

A Boston Celtics vezetőedzője, Brad Stevens pedig azt nyilatkozta Adam Himmelsbach-nak (Boston Globe), hogy lehetnek kisebb változtatások, de nagy lépésre nem számít a következő pár órában.


Frissítve (18:23): A The Vertical értesülései szerint Jahlil Okafor valószínűleg marad a Phillynél (egyelőre).


Frissítve (18:20): Brian Windhorst (ESPN) szerint Danilo Gallinari lehet a Boston Celtics B-terve, ha nem jön össze nekik Jimmy Butler megszerzése.


Frissítve (18:10): Megvolt az első csere is a mai napon, Nerlens Noel a Dallas Maverickshez került Andrew Bogutért, Justin Andersonért és egy első körös draftcetliért - részleteket ezen a linken találtok! Több forrás is megerősítette, hogy a Philly egyelőre nem vásárolja ki Bogutot, megpróbálnak cserepartnert találni rá.

Sam Amick (USA Today) információi szerint a Boston Celtics mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi, Isaiah Thomas vezette mag mellé a lehető legjobb keretet húzzák fel.


Frissítve (17:45): Percekkel Wojnarowski előző tweetje után az újságíró rögtön azt írta, hogy a Nets pick már bent van a Boston ajánlatában, de az egyelőre összességében még mindig kevés Paul George-ért.

Közben Wojnarowski úgy tudja, hogy a Dallas Mavericks előrehaladott tárgyalásokat folytat a Philadelphia Sixersszel Nerlens Noelről.


Frissítve (17:40): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Boston Celtics is beszélt az Indiana Pacersszel Paul George-ról, de addig nem fognak komoly szakaszba lépni a tárgyalások, amíg a Boston nem hajlandó feladni a kiscsatártért a Nets első körös draftjogát.


Frissítve (17:27): Sam Amick (USA Today) forrásai szerint Brandon Knightért egy korai második köröst és lejárót vár a Phoenix Suns.


Frissítve (17:25): David Aldridge (nba.com) információi szerint a Minnesota mindenképpen el akarja boltolni Shabazz Muhammadot, egy picket várnak érte cserébe - arról nincs információ, hogy ő például bekerülhet-e egy Derrick Rose-féle cserébe.


Frissítve (17:19): Jordan Schultz úgy tudja, hogy a Minnesota Timberwolves szeretné ugyan elcserélni Ricky Rubiót, de egyelőre túl sokat kérnek érte - annyit, amennyit egyetlen csapat sem hajlandó jelenleg megfizetni a spanyolért.

Marc Stein (ESPN) értesülései szerint a Portland TrailBlazers továbbra is árulja Festus Ezeli szerződését - idén már nem játszik a center, de a következő idényre vonatkozó szerződéséből alig valami garantált, így más csapatoknak jó lehet spórolásra.


Frissítve (17:13): Royce Young (ESPN) megerősítette Marc Stein (ESPN) korábbi forrásait, miszerint a Thunder rá akar menni Taj Gibsonra, de értesülései szerint Doug McDermottot is vinnék a Chicagótól.


Frissítve (16:35): Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a Detroit Pistons el akarja cserélni Reggie Jacksont, első körös pick, fiatal játékos és lejáró szerződés kell nekik cserébe.

Chris Haynes (ESPN) úgy tudja, hogy a Paul George-ért érdeklődő együtteseket az tántorítja el a komolyabb csomagok ajánlásától, hogy a kiscsatár Indianában szeretne nyerni, a B-terve a Los Angeles Lakers, és sehol máshol nem kötelezi el magát hosszútávra.


Frissítve (15:40): Marc Stein (ESPN) szerint a Toronto Raptorsnál az a nagy kérdés, akarnak-e feladni első körös picket PJ Tuckerért - ha igen, akkor Jared Sullingerrel együtt az mehet a Phoenix Sunshoz a kiscsatárért.

Szintén a Sunshoz kapcsolható, hogy Brandon Knightot és több veteránt is árulnak, de egész héten nem tudtak olyan partnert találni, akivel legalább a kiindulási közös pontot sikerült volna leegyeztetni. Jordan Schultz úgy tudja, hogy Knightot egyértelműen ki akarja takarítani a Suns, csak olyan együttest nem találtak, akinek kellene a karrierje leggyengébb szezonját futó hátvéd.

David Aldridge (nba.com) jelentette, hogy a New Orleans Pelicans Quincy Pondextert és Alexis Ajincát árulja, kettejüket mindenképpen szeretnék kipucolni még az este 9 órás határidő előtt.

KC Johnson (Chicago Tribune) forrásai szerint a Chicago Bulls első körös picket akar a játékosaiért, mint gyakorlatilag az összes klub a ligában. Valószínűleg Jimmy Butler köré építkeznek újra vagy/és elfogadták, hogy a Sacramento Kings első körös draftjoga idén nem kerül át hozzájuk - és így nem kapnak első köröst a kaliforniaiktól.

Stein jelentette, hogy a Minnesota Timberwolves - New York Knicks beszélgetések ott állnak, hogy a Knicks akar még valamit Ricky Rubio mellett Derrick Rose-ért.


Frissítve (15:25): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a New York Knicks továbbra is nagyon szeretné megszerezni Ricky Rubiót a Minnesota Timberwolvestól.


Frissítve (15:20): Marc Stein (ESPN) értesülései szerint Doug McDermott, Nikola Mirotic és Taj Gibson is távozhat ma a Chicago Bullstól, mindannyiukat árulja a csapat, illetve vannak is érdeklődők.


Frissítve (15:00): Marc Stein (ESPN) forrásai szerint Jahlil Okafor Chicagóba szeretne kerülni - persze a Philadelphia Sixers oda cseréli, ahonnan a legnagyobb ellenértéket kapják. Emellett Stein úgy tudja, hogy az Oklahoma City Thunder érdeklődik Taj Gibson iránt.


Frissítve (13:37): KC Johnson (Chicago Tribune) jelentette, hogy a Philadelphia Sixers is megkereste a Chicago Bullst ezen a héten Jimmy Butler miatt


Frissítve (12:35): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a Brooklyn Nets egyáltalán nincs közel Brook Lopez elcseréléséhez. A center a csapat egyetlen igazi értéke, de azzal is teljesen elégedettek, ha meg kell tartani, mert nem érkeznek rá megfelelő ajánlatok.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Philadelphia Sixers elérhetővé tette Sergio Rodriguezt - a spanyol játékmester tud dobni és irányítani is, de kiesett a pixisből a Phillynél, akik egyáltalán nem zárkóznak el az elcserélésétől.

Eddie Sefko (Dallas Morning News) írta meg reggel, hogy a Dallas Mavericksnél Deron Williams és Andrew Bogut nem edzettek tegnap, az All-Star szünet utáni első tréningen - mindkettejüket azért ülteti a csapat, nehogy megsérüljenek, elképzelhető ugyanis, hogy mindketten távoznak az este 9 órai deadline előtt.

Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint a Miami Heat árulja Wayne Ellingtont és Josh McRobertset, mindkettejüktől szabadulnának a floridaiak.

Michael Scotto (Associated Press) úgy tudja, hogy Trey Burke eladó a Washington Wizardsnál, már egy második körösért is el lehet vinni a fővárosból a hátvédet.
 

09:25: Tegnap este és ma hajnalban két csere történt. Az egyikről külön beszámoltunk már, Bojan Bogdanovic a Washington Wizardshoz került - részleteket ezen a linken olvashattok! A Nets a vártaknak megfelelően ki is teszi keretéből Marcus Thorntont.

A másikat az Atlanta Hawks és a Philadelphia Sixers kötötte - Ersan Ilyasova Mike Budenholzeréknél folytatja pályafutását, a helyére Tiago Splitter és egy második körös pick került (a 2017-es Miami második körös megy 31-40 védettséggel, ha idén nem kerül át, akkor egy 2018-as második körös lesz belőle), valamint a Sixersnek lesz joga még egy második körös kicserélésére (a Sixers az idei második körös pickjei (Utah, Golden State, Detroit, New York) közül kicserélheti az egyiket a Hawkséval, mivel náluk van a Warriors második köröse, így nyilván azt fogják odaadni az Atlanta idei második köröséért).

Az Atlantához kapcsolható az is, hogy GM-jük, Wes Wilcox Adrian Wojnarowskinak (The Vertical, Yahoo Sports) kijelentette, nem cserélik el Paul Millsapet, akinek a megtartását az első számú nyári feladatuknak tekintik.

Ha szóba került a Philly, akkor folytassuk velük. Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy továbbra is árulják Jahlil Okafort, aki iránt van érdeklődés, de ha nem kapják meg, amit szeretnének érte, akkor könnyen elképzelhető, hogy nem mozdítják. Wojnarowski szerint Nerlens Noelről egyértelműen átkerült a fókusz Okaforra, miután előbbi Joel Embiiddel is egészen jól tud együtt játszani. Ha Okaforra nem érkeznek megfelelő megkeresések, Noel még távozhat, de komplikálja a helyzetét, hogy korlátozott szabadügynök lesz, a csapatok szeretnék tudni, mennyi lesz a fizetése, és várhatóan nem kevés. Okaforral más a helyzet, ott olyan problémák vannak, hogy mi lesz a védekezésével, mi van a térdeivel, illetve fejben elég érett-e.

Wojnarowski úgy tudja, hogy a Chicago Bulls továbbra is érdeklődik Okafor iránt, Nikola Miroticot ajánlják a Phillynek - a center egyébként chicagói születésű, tehát hazatérne. Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint azonban a Bulls és Denver Nuggets is kiesett ebből a szempontból az utóbbi napokban. Pompey érteseülései szerint 10-11 csapattal tárgyalt Okaforról a Sixers, a két említett gárda mellett a New Orleans Pelicans és a Portland TrailBlazers is megkereste a Phillyt a center miatt, de utóbbi két együttes már cserélt ötös posztos játékosért. Pompey úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakers és a Sacramento Kings lehetnek a Sixers cserepartnerei.

Maradjunk még a Bullsnál egy kicsit: Joe Cowley (Chicago Sun-Times) információi szerint a klubon belül többen úgy gondolják, hogy Michael Reinsdorf, a tulajdonos, Jerry Reinsdorf fia üzleti alapokon működteti a franchise-t, a profit és az eladhatóság alapján méri a sikert - fontos a bajnoki cím, de a pénzügyi részhez képest másodlagos. Az idősebbik Reinsdorf a hírek szerint idén már csak tanácsadó, a fiának egyre nagyobb szerepe van, és utóbbi mondja ki a végső szót a döntéseknél is. Több forrás is megerősítette Cowley-nak, hogy azért igazolta le idén a Chicago Rajon Rondót és Dwyane Wade-et, mert több főszponzor is elégedetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy teljes újjáépülésbe kezdjenek. Ez is szerepet játszhat majd abban, hogy Jimmy Butlert elcserélik-e vagy sem.

Ha már a Lakers, akkor itt lehet kitérni arra, hogy Ramona Shelburne (ESPN) forrásai szerint a Boston Celtics mellett az aranysárga-lilák is azok között a csapatok között voltak, akik megkeresték az Indiana Pacerst Paul George miatt - tegnap már volt róla szó, hogy Larry Bird meghallgatja az ajánlatokat a kiscsatárért. Nem sokáig jutottak egyébként a beszélgetések, úgyhogy komolyabb dolgot nem kell belelátni - ha George valaha a Lakers játékosa lesz, az valószínűleg a 2018-as szabadügynök piacon, aláírással fog megtörténni, hacsak nem válnak meg a fiatal játékosaiktól Magic Johnsonék.

Sam Amick (USA Today) jelentette, hogy George találkozott nemrég Herb Simon tulajdonossal, és elmondta neki, hogy szeretne a Pacersnél maradni, amennyiben lesz esélyük a bajnoki címre. A helyzetét az bonyolítja, hogy ha nem kerül be egyetlen All-NBA csapatba sem, akkor nem tudnak neki supermax hosszabbítást ajánlani, így viszont az Indiana ajánlata anyagilag vonzóbb lesz, mint bármelyik másik csapaté, de nem kategóriákkal.

Szintén a Lakershez kapcsolódik, hogy Marc Stein (ESPN) úgy tudja, a csapat egy második körös picket vár Nick Youngért cserébe - őt a nyáron még ki akarták vásárolni, de Luke Walton rendszerében nagyjából magára talált.

Nem a deadline-hoz tartozik, de még mindig Lakers: Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) nyolc afro-amerikai GM-mel beszélt, akik mind csalódottak voltak amiatt, hogy Magic Johnson úgy nevezte ki Rob Pelinkát, hogy egyáltalán nem voltak előtte állásinterjúk - nem azt szerették volna, hogy mindenképpen nekik adják a posztot, de esélyt akartak legalább egy "meghallgatásra". Az egyikük szerint nem meglepetés ez, hiszen az analitikában jártas emberek kapnak állást, edzőkből vezetők lesznek, most meg az ügynökök jönnek - mindenki kap esélyt, csak azok nem, akiknek van ebben a sportágban gyakorlata.

Wojnarowski hozta a hírt, hogy a Denver Nuggetsnél egyetlen elérhetetlen ember van, Nikola Jokic, akit a ligában senkiért nem cserélnek el a coloradóiak - úgy gondolják, hogy egy All-Star játékosuk van vele, köré akarnak építkezni, ő a franchise playerük. A szerb center ráadásul imádja Denvert, Wojnarowski ki is emelte, hogy van egy ember, aki konkrétan szeretne ott maradni. Ha lép is az együttes, az valószínűleg a jövő érdekében fog megtörténni - hiába vannak tehát ott a nyugati 8. helyen, nem részegítette meg őket a rövidtávú siker gondolata. Sam Amick (USA Today) információi szerint az Oklahoma City Thunder már nem érdeklődik Wilson Chandler iránt, a Los Angeles Clippers azonban továbbra is.

Az előbb már említett Marc Stein forrásai szerint a Detroit Pistonst megkereste többek között a Portland TrailBlazers, a Brooklyn Nets és a Toronto Raptors is Andre Drummonddal kapcsolatban - utóbbiak még a múlt héten, a Serge Ibaka-féle csere előtt ajánlották fel Stan Van Gundynak Jonas Valanciunast Drummondért, de az a szál elvileg Ibaka megszerzése után már nem aktuális. A Blazerstől állítólag CJ McCollumot kérte a Pistons, de őt érinthetetlenként kezeli a Portland.

A napokban volt már szó többször is arról, hogy a New York Knicks és a Minnesota Timberwolves Derrick Rose és Ricky Rubio cseréjéről tárgyalnak. Jeff Zillgitt (USA Today) jelentette, hogy a Knicksnek tetszik Nemanja Bjelica, iránta is érdeklődtek Tom Thibodeau-nál.

Az szintén a Knickshez tartozik, hogy Frank Isola (New York Daily News) egy Kyle O'Quinnért érdeklődő csapattól úgy tudja, a New York egy első körös picket kér a cserecenterért cserébe.

Chris Haynes (ESP) információi szerint a hétvégén tárgyalt egymással a Cleveland Cavaliers és a Utah Jazz egy Shelvin Mack és Jordan McRae köré épülő cseréről, de nem jutottak messzire a beszélgetések, azóta áll ez a szál.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) és Wojnarowski értesülései szerint a Boston Celticsnél semmiképp nem akarnak megválni mindkét Nets első körös draftjogtól és több rotációjátékostól még egy sztárért sem. Bostonban úgy gondolják, hogy az 1/1 mellé nem nagyon éri meg még 2-3-4 hasznos kosarast adni, nem is igazán értik, merre akarnak így haladni a csapatok. Sokra tartják az idei Nets 1st picket, és úgy érzik, hogy ennél jobbat nem kap egyik együttes sem a jelenlegi piacon. Wojnarowski szerint azonban azt is számításba kell venniük, hogy mi lesz akkor, ha Isaiah Thomas mellé ledraftolják az egyik franchise player tehetségű irányítót, Lonzo Ballt vagy Markelle Fultzot. Charania úgy tudja, hogy a Boston kivárhat a nyárig, a lottery után ugyanis pontosabban tudni majd, hanyadik helyen lehet draftolni a Brooklyn draftjogával - ha az utolsó helyen végez a Nets, akkor is csak 25% esély van erre.

Térjünk rá egy kicsit a New Orleans Pelicansre. Ric Bucher (Bleacher Report) jelentette, hogy a Vlade Divac által kiszivárogtatott jobb ajánlat is a Pelicanstől érkezett két nappal DeMarcus Cousins cseréje előtt. Akkor a Pels a 2017-es második körös helyett a 2019-es első köröst ajánlotta, majd miután Cousins ügynökei kicsit beijesztették őket, akkor változtattak.

A New Orleans 10 napos szerződést ad közben Hollis Thompsonnak - őt januárban tette ki keretéből a Philly, és 39% a karrierátlaga triplákból.

A végére pedig a Los Angeles Clippers irányítója, Chris Paul maradt - elképzelhető, hogy már ma éjszaka pályára léphet. Paul bal hüvelykujját január 16-án műtötték, akkor 6-8 hetes visszatérési időt jósoltak neki, de most úgy néz ki, hogy gyorsabban gyógyult a vártnál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus