Andorrát is könnyedén győzte le női 3X3 válogatottunk

Törökország után Andorrát is kevesebb mint 8 perc alatt győzte le a magyar női 3X3 válogatott (21-5), így hibátlan teljesítménnyel jutottak a mieink a negyeddöntőbe.

3X3 Európa-bajnoki selejtező, Andorra, csoportmeccs
Andorra - Magyarország 5-21

Andorrai kosárral indult a mérkőzés, de Bozóki Bettina azonnal válaszolt rá, majd zsinórban jött még gyorsan 3 magyar pont, mielőtt a vendéglátó egy büntetővel zárkózott. Bozókit nem tudta tartani ellenfelünk, de a 4. perc elején szórtak még egy kettest, ezzel 6-4-re alakult az állás a javunkra, innentől kezdve azonban nagyon egyoldalú volt a mérkőzés. A hazaiaknak rendes dobóhelyzetek kialakításával is gondjuk volt, és bár volt 1-1 kevésbé jó periódusa támadásban a mieinknek is, Theodoreán Alexandra, Medgyessy Dóra és Süle Krisztina is rendszeresen betaláltak Bozóki mellett, így folyamatosan nőtt a távolság a két együttes között. Az andorrai együttes 3 perccel a vége előtt tudott egy fordulásos tempót értékesíteni, de ez volt az utolsó értékelhető megmozdulásuk, mert Bozóki két büntetője között Süle dobott egy duplát, így 2:03-mal a 10 perc lejárta előtt 21-5-re győzött a magyar válogatott. Mindez azt jelenti, hogy 4-0-s mérleggel, hibátlan teljesítménnyel jutott tovább a pár napja még vb-ezüstérmet szerző csapatunk az Eb-selejtező csoportköréből.

12:10-től játsszuk a negyeddöntőt, egyelőre nem tudni még, ki ellen. Ezen a linken nézhetitek majd meg azt a mérkőzést és a többi mai találkozót is.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus