Ma kijuthat az Eb-re a magyar női 3X3 válogatott is

Tegnap három győzelmet aratott a magyar női 3X3 válogatott az andorrai Európa-bajnoki selejtezőn a csoportkörben - ma egy csoportmeccs, illetve a helyosztók vannak hátra.

A magyar női 3X3 válogatott tegnap három győzelmet aratott az andorrai Európa-bajnoki selejtezőben - először a németeket, aztán a törököket sikerült legyőznie Károlyi Andrea együttesének, végül az észteket is két vállra fektették Medgyessy Dóráék, 17-10-re győztek le az északiakat. Mindez azt jelenti, hogy a mai eredményektől függetlenül csoportelső lesz a magyar csapat, mivel a mögötte álló Németországot és Észtországot is legyőzte, így minden holtversenyből jól jön ki.

A magyar alakulat mai első ellenfele 10:00-tól a házigazda Andorra lesz, majd az eredménytől függetlenül a 12:10-es negyeddöntőt játsszák a mieink a B csoport negyedik helyezettjével. Ha ez megvan, megvan az Eb-re való kijutás is (ahogy tegnap a férfiaknak), mert az 5 legjobb csapat megy a kontinensviadalra. Ha nincs, akkor is van még lehetőség két győzelemmel az ötödik hely megszerzésére.
 

A magyar csapat mai programja

10:00  Andorra - Magyarország
12:10  Magyarország - B csoport 4. helyezettje (Negyeddöntő)

Negyeddöntőbeli győzelem esetén

16:00  Elődöntő
17:50  Döntő

Negyeddöntőbeli vereség esetén

14:30  Keresztjáték az 5-8. helyért
17:30  Helyosztó az 5. helyért
 

A meccseket ezen a streamen élőben nézhetitek:

A nap második részét ezen a linken nézhetitek meg élőben (a negyeddöntők utáni meccseket):

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus