NBA-visszatekintő '15: a DeAndre Jordan-saga

Az átigazolási időszak sava-borsa - DeAndre Jordan visszakozik a Mavsnél - Aldridge a Spursben - sok játékos hosszabbított és marad


Július 1. Anthony Davis és Kawhi Leonard hosszabbított, Danny Green és Goran Dragic maradt, Aminu és Carroll átigazolt. Jimmy Butler maximuma, Kevin Love 110 milliós hosszabbítása – a szabadügynök-piac első napja.

Július 2. Draymond Green marad a Warriorsnál, a Kings kitakarította a keretét, Asik is hosszabbít New Orleansban, Afflalo New Yorkban, Greg Monroe meglepetésre Milwaukee-ban. Monta Ellis Indianában, Tim Duncan nem vonul vissza, Ed Davis Portlandben – a szabadügynök-piac második napja.

Július 3. Dwyane Wade marad Miamiban, Lillardot kimaxolja a Portland, Matthews Dallasban, Belinelli Sacramentóban, Robin Lopez a Knicksnél. DeAndre Jordan szóban elkötelezi magát a Dallashoz. A szabadügynök-piac harmadik napja.

Július 4. Brewer és Beverley marad Houstonban, Rajon Rondo a Kingshez szerződik. Tobias Harris hosszabbít az Orlandóval. Roy Hibbert a Lakershez kerül, LaMarcus Aldridge pedig a Spurst választja. Kezdetét veszi a Summer League.

Július 5. Stuckey marad a Pacersnél, Lou Williams a Lakers új hatodik embere, érkezik Brandon Bass is. Aldridge levélben búcsúzik Portlandtől. Reggie Jackson hosszabbít Detroitban, Cory Joseph hazatér Kanadába. Ki maradt az ötödik nap után?

Július 6. Pau Gasol 35 éves lett, Marc Gasol pedig bejelenti, hogy marad a Grizzliesnél. Bjelica aláírt a Wolveshoz. Manu Ginobili bejelenti, hogy folytatja pályafutását - neki egy új csapattársa is lesz, David West.

Július 7. Mo Williams visszatér Clevelandbe, Ginobili 2 évre ír alá, ahogyan Kevin Garnett is. David Lee Bostonban, Wes Johnson a Clippersnél.

Július 8. öt éves James híres-hírhedt Decision-je – DeAndre Jordan éppen ezen a napon lép vissza a Dallasnak tett szóbeli ígéretétől, és marad Los Angelesben.

Július 9. Jeremy Lin a Charlotte-nál folytatja, Gerald Green Miamiban. LeBron James 1+1 évet ír alá a Cavaliershez. Bruce Bowen hozzájárul, hogy LaMarcus Aldridge visszavonultatott 12-es mezében játsszon a Spursben. Enes Kanter aláír a Portlandhez, a Thunder meccselheti az ajánlatot. 9 nap után ezek a szabadügynökök maradtak.

Július 10. Deron Williams megkéri a Brooklynt, hogy közös megegyezéssel bontsák fel a szerződését – a csapat még aznap ki is vásárolja. Boban Marjanovics a Spursnél.

Július 11. Joel Embiid lábát ismét meg kell műteni. Wilson Chandler hosszabbít a Denverrel.

Július 13. Andrea Bargnani a Netsben, a Trail Blazers ajánlatát meccseli a Thunder, Enes Kanter így marad Oklahomában. Jameer Nelson is marad a Nuggetsnél.

Július 14. Ty Lawsont idén másodszor tartóztatják le ittas vezetés miatt, kifelé áll a szénája Denverből. Deron Williams a Dallas Maverickshez szerződik.

Július 16. 34 éves lett Zach Randolph. Josh Smith megegyezik a Clippers-szel, JJ Barea marad Dallasban.

Július 18. Aaron Gordon eltöri az állkapcsát.

Július 19. LaMarcus Aldridge betölti 30. életévét.

Július 20. Ty Lawsont Houstonba cseréli a Denver Nuggets. Kyle Anderson (Spurs) a Summer League MVP-je – az egykori WNBA-sztár Becky Hammon volt a Spurs vezetőedzője.

Július 21. Gallinari 2 évre hosszabbít a Denver Nuggets-szal. Kiosztják a játékosok által megszavazott díjakat.

Július 22. Bill Simmons, az egyik legismertebb szakíró elhagyja az ESPN-t és a GrantLandet, az HBO-nál folytatja.

Július 23. Stephen Jackson hivatalosan is bejelentette visszavonulását. Chris Copeland a Bucksnál.

Július 24. Karl Malone 52 éves lett.

Július 25. LeBron James fegyverhordozója, James Jones marad a Cavaliersnél.

Július 26. Will Barton hosszabbít Denverben, Mike Miller és Brendan Haywood ideje kitelik Clevelandben.

Július 27. A Miami Heat elcseréli Goran Dragic testvérét, Zorant Bostonba. Matthew Dellavedova playoff-ban mutatott játékának jutalma egy új szerződés a Cavalierstől.

Július 28. 38. születésnapját ünnepli Manu Ginobili.

Július 29. Steve Kerr hátát műteni kell, a bajnokcsapat edzője azóta sem állhat a Warriors rendelkezésére. Jerry Stackhouse a Raptors új segédedzője.

Július 30. Chris Mullin betöltötte az 52-t. Becky Hammon után újabb női segédedző az NBA-ben: a Hall of Famer Nancy Lieberman a Kings alkalmazásában.

Július 31. Események a Warriorsnál: Luke Waltont nevezik ki első számú segédedzőnek a távozó Alvin Gentry (Pelicans) helyére, Bob Myers GM pedig varázsol egy cserét a Philadelphiával.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus