Életben maradt Perl Zoltán Trevisója

Az első félidő jó védekezése alapozta meg a Treviso győzelmét Bolognában, így Perl Zoltánék 1-2-re szépítettek a Serie A2 negyeddöntőjében

Serie A2, negyeddöntő, 3. mérkőzés

Fortitudo Kontatto Bologna - De Longhi Treviso Basket 79-82

A sorozat harmadik mérkőzésén is a vendégcsapat örülhetett a lefújáskor, a Treviso az első félidőben nagyon keményen védekezve igyekezett megtörni ellenfelét, 33-43-re vezettek ekkor. A fordulás után magához tért a Bologna, és fokozatosan dolgozta le a hátrányát, és a végére egylabdás meccset csináltak. Perl Zoli keze is megremegett, az utolsó másodpercekben kettőből csak egy büntetőt küldött a helyére, de a hazaiak már nem tudtak kosarat szerezni a hátralévő szűk időben, így elsőre megmenekült a kieséstől a Treviso.

Honfitársunk végül 13 ponttal zárt (3/5 kétpontos, 0/2 tripla, 7/10 büntető), mellé tett 1-1 lepattanót, szerzett labdát és gólpasszt - mindössze egy labdát adott el, 2 beütött faultjára pedig hat kiharcolt jutott, összességében 12 VAL-t szedett össze (harmadik legtöbb értékpont a Trevisóban). Végig lendületesen kosarazott, lehetett rá számítani mindkét oldalon. A csapat győzelme azt jelenti, hogy 1-2-re szépítettek, de továbbra is nehéz helyzetben vannak, mivel a következő meccset szintén Bolognában rendezik. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus