Élőben a Körmend Decin elleni Alpok Adria Kupa meccse

Ma este 18:00-tól a cseh BK Armex Decint fogadja az Egis Körmend az Alpok Adria Kupában - élőben nézhetitek ezt a találkozót is.

Alpok Adria Kupa, Csoportkör, B csoport
Egis Körmend (magyar, 1-0) - BK Armex Decin (cseh, 1-1)
2017.11.25., szombat, 18:00

Mint ismert, két napja a Körmend 79-68-ra legyőzte a Komarnót az első Alpok Adria Kupa meccsén, és a találkozón a győzelemnél is fontosabb volt, hogy pontosan úgy szolgálhatta a körmendiek érdekeit a válogatott szünet alatt rendezett összecsapás, ahogyan azt a szezon előtt, a nevezésnél elgondolhatták. A légiósok közül is pályára léptek néhányan, de csak annyira, hogy formában maradjanak, az általában kevesebb szóhoz jutók közül viszont Bán Tibor 16 ponttal a gárda legeredményesebbje lett, a fiatalok közül Érsek Marcell 5 pontig jutott, Márton Ádám 20 és fél percet töltött a parketten, Oroszi Bence pedig lehozott egy egészen kiváló 7 pont, 6 pattanó, 2 gólpassz, 4-4 blokk és szerzett labda számsort, 31 és fél perc alatt elért 19 VAL-ja a legjobb volt a Körmendnél és a második legjobb az ellenfelet is beleszámítva.

Várhatóan ugyanez lesz a fő szempont ma este is, amikor a vasi piros-feketék a cseh BK Decint fogadják. A vendégek az előző három idényben ezüstérmesek lettek a cseh élvonalban, mindháromszor a CEZ Nymburk söpörte ki őket a fináléban. Idén eddig nekik sem megy, ahogy az előző ellenfélnek, a Komarnónak sem - csak 5-4-es mérleget tudhatnak magukénak, amivel a 3-4. helyen állnak a tabellán. Az Alpok Adria Kupában pedig idegenben kikaptak a Komarnótól (80-67), otthon viszont legyőzték a KK Sentjurt (98-80). Keretüket csak cseh játékosok alkotják, de igazán ismert név nem található náluk - verhető ellenfélnek tűnnek ők is, de most sem a végeredmény lesz fontos Gasper Potocnikék számára, hanem a játéklehetőség a fiataloknak.

A meccs statisztikáját ezen a linken éritek majd el!

Az összecsapást az MTE TV jóvoltából 17:45-ös műsorkezdettel élőben nézhetitek:

Foto, Slide - fiba.com, Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus