Euroliga: Kubany - Galata élet-halál harc a TV-ben

Ma délután, illetve este három összecsapással zárul le az Euroliga Top 16-os csoportkörének 10. fordulója, melynek egyik, ha nem a legnagyobb téttel bíró párosítását, a Lokomotiv Kubany és a Galatasaray derbijét élőben adja itthon a DIGI Sport 2. Lesz itt még Barcelona - Olympiakosz rangadó és egy török - görög csata is, lássuk, mit várhatunk ettől a programtól!

E-csoport:

Anadolu Efes (török, 2-7) - Panathinaikosz (görög, 4-5) (19:00)

Az Efes végre teljes kerettel állhat fel az edzőt menesztő, s immáron a korábbi segédedző, Alvertisz dirigálta Pana ellen, mely Curry mellett Gistre sem számíthat ezen a fontos találkozón. Az isztambuliak az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatnak bele, míg a görög bajnok egy újabb vereséggel a kiesés szélére sodródhat a szoros versenyfutásban, tehát óriási harc és színvonalas ütközet várható.

FC Barcelona (spanyol, 9-0) - Olympiakosz (görög, 4-5) (21:00)

A Barca Lampe nélkül készül megtartani veretlenségét a Szpanuliszt és Law-t még mindig kényszerből jegelő, s negatív mérlege miatt egyre nehezebb helyzetbe kerülő címvédő ellen. A mai eredmény rengeteg mindent befolyásolhat a továbbjutás szempontjából, hiszen hiába biztos már a helye a Top 8-ban a Barcának, az Olympiakosznak innentől idegenben is hoznia kell rangadókat, ha ma kikap a katalánok csarnokában. A korábbi piros-fehér ász, Papanikolau számára külön pikantériája lesz ennek a csatának, melynek abszolút esélyese a Barca.

F-csoport:

Lokomotiv Kubany (orosz, 4-5) - Galatasaray (török, 3-6) (17:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

A Kubany győzelmi kényszerbe került, mivel a Bayern tegnap elverte a Realt nem kis meglepetésre, de igaz ez a Galatára is, mely ha kikap Oroszországban ma, úgy csodára lesz szüksége a folytatásban a rájátszás eléréséhez, pláne, hogy a Markoishvili, Jawai, Gordon, Dudley négyesfogat még mindig sérült a török bajnoknál. A hazaiaknál Krunoslav Simon játéka van veszélyben, csak a feldobás előtt dől el, hogy számíthat-e rá Pasutyin mester.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus