Milosevicsékhez látogatnak Hangáék

Ma 12:30-tól Hanga Ádám és a Baskonia Kenny Chery és Sztrahinja Milosevics csapatához, a Real Betis Energia Plushoz látogat a spanyol bajnokság alapszakaszának 11. fordulójában.

Spanyol bajnokság, alapszakasz, 11. forduló
Real Betis Energia Plus (3-6) - Baskonia Vitoria Gasteiz (6-4)  12:30

A Baskonia... A Betis az utóbbi időben egyre inkább szétesőben volt, 3-3-mal kezdték még a bajnokságot, de az elmúlt három körben három zakót gyűjtöttek be, és a Valencia elleni idegenbeli meccs előtt két súlyos vereséget szenvedtek el a Gran Canaria (82-62) és a UCAM Murcia (77-103) ellen is. Volt egy kis változás is náluk, miután Luka Zoric személyes okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását, ennek pedig eleget is tett az együttes, az elmúlt körben már nem is játszott a horvát center.

Azért nagy gond Zoric távozása a hazaiaknak, mert elég erősen kezdőötösükre támaszkodtak. Az egykori NBA-s, Bostjan Nachbar a húzóemberük, de Trent Lockett és a macedón válogatottból ismerős Vojdan Sztojanovszki mellett az előző idényben az Alba Fehérvárnál játszó Kenny Chery is a húzóemberek közé tartozik - ők kivétel nélkül jól dobják idén a hármast is, nemcsak simán ponterősek. Az a nagy gond, hogy a padról borzasztóan kevés segítséget kapnak, a Szolnokon több évet lehúzó Sztrahinja Milosevics is inkább csak védekezésben tud hozzátenni a gárda eredményességéhez, amikor Nachbar helyett ő van a pályán. A Baskonia egyértelműen sokkal több embert tud forgatni, úgyhogy bármilyen nagy menetelésben vannak is Hangáék, ezt most ki kell használniuk - kötelező a győzelem számukra, ha nem akarnak még jobban leszakadni az élmezőnyről.

A meccshez élőképes streamet ezen linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus