Vojvodáék nem bírtak el a Brindisivel

A Falco BL-ellenfelével szemben nem ment jól a magyar klasszisnak sem.

Happy Casa Brindisi - Reggio Emilia 87-72

Az olasz bajnokság 15. fordulójában a 7-6-os mérleggel álló Brindisi a 6-7-tel álló Reggio Emiliát fogadta, és a hazaiak rögtön a meccs elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, 24-13-ra nyerték az első negyedet. A vendégek igyekeztek felébredni a sokkból, de a Brindisi nagyon sok lábon állt, öten is elérték a tízpontos határt, így folyamatosan meg tudtak újulni, így a Reggiana ugyan végig látótávolságban volt, de igazán nem veszélyeztette a hazai sikert. 

A vendégeknél eggyel kevesebb jó teljesítmény akadt Johnson-Odom, Pardon, Owens és Mekel mellett, ez a plusz lehetett volna Vojvoda Dávid, azonban a magyar válogatott ászának ma nem ment a játék, 14 perc alatt nem szerzett pontot (0/2 kétpontos, 0/1 tripla), emellett egy-egy beütött fault, eladott labda, lepattanó és gólpassz került a statisztikai lapjára. 

A 6-8-as mérlegű Reggio Emilia ezzel a vereséggel visszacsúszott a 17 csapatos bajnokság 14. helyére, azonban a pontvadászat kiegyensúlyzottságát mutatja, hogy még az ötödik helyezett Cremona is 8-6-tal áll. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus