A jó kezdés volt a Körmend győzelmének kulcsa

Az Egis Körmend tegnap este nagy győzelmet aratott a Hubo Limburg United ellen a FIBA Europe Cup első fordulójában - a találkozó után a két mester, Teo Cizmic és Brian Lynch, illetve 1-1 játékosuk, Jordan Loveridge és Elias Lasisi nyilatkoztak az összecsapásról.

Az Egis Körmend facebook-oldaláról:

Teo Csizmics: – Nagyon örülök, hogy sikerült jól kezdeni a mérkőzést, mert az előzmények után nem tudhattuk biztosan, mit mutat majd a játékunk képe. Kicsit tartottam a dologtól, mert itthon mindig nagy a mentális nyomás, hiszen a szurkolók is várják a jó játékot és a győzelmet. De ennek is meg tudtunk felelni, remélem szép estét szereztünk a drukkereknek. A fiúk remekül helyt álltak, megérdemlik a dicséretet, különösen az egymásnak kiosztott húsz gólpasszért. Egy jó képességű, erős csapatot tudtunk legyőzni!

Brian Lynch: – Gratulálok a hazai csapatnak, sokkal jobban jöttek ki a mérkőzésre. Sokkal agresszívebbek voltak nálunk, mi hozzájuk képest kényelmesen, lassan kosárlabdáztunk. Jelentős hátrányba kerültünk, amiből megpróbáltunk visszajönni, de sok hibát követtünk el, a gyenge kezdés megpecsételte a sorsunkat.

Jordan Loveridge: - Köszönöm az ellenfelünknek, hogy remek mérkőzésnek lehettünk a részesei. Örülök, hogy nyomás nélkül, felszabadultan tudtuk indítani a játékot. Lendületesen, agresszíven kosaraztunk, élveztük a játékot és szerencsére a dobással sem volt sok baj. A Limburg erős csapat, többször próbált visszajönni a mérkőzésbe, de mindig tudtunk újítani, ez volt a siker kulcsa.

Elias Lasisi: – Számítottunk arra, hogy agresszíven fog kezdeni a Körmend. Nekünk is így kellett volna, de nekünk lapos, lassú volt a játékunk az elején. A hazaiak remekül támadtak, ami nekünk nem sikerült. A második félidőben mindent megpróbáltunk, de már késő volt ahhoz, hogy visszajöjjünk a meccsbe.

A teljes mérkőzést visszanézhetitek ezen a linken!

Forrás - Egis Körmend facebook-oldala
Foto, Slide - Tóth Gábor (vaol.hu)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus