Alekszics: "A szurkolóink segítettek a győzelemhez"

A tegnapi Szolnoki Olaj KK - Union Olimpija Adria Liga mérkőzést követően a két tréner, valamint Lee és Prepelic nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Végig nagyon kemény meccs volt, a rendes játékidő végén pedig szerencsénk volt. A hosszabbításban már mi uraltuk a meccset, nálunk volt a momentum, a szurkolóink pedig nagyon sokat segítettek annak érdekében, hogy ma nyerhessünk. Sokat jelentett nekünk ez a siker az eddigi Union Olimpija elleni vereségek után.

Michael Lee, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Az edzőnk azt kérte, hogy védekezzünk agresszíven, mert nagyon jó kinti dobóik vannak. Ezt a fajta védekezést kellett végig a meccs során alkalmaznunk, és szerintem sikerült is megvalósítanunk ezt az elképzelést.

Mehmed Becirovic, a Union Olimpija vezetőedzője: - A Szolnok jobban dobott ma nálunk. A meccs kezdése sem sikerült számunkra a legjobban. Szerencsénk sem volt a végén azzal a támadópattanóval, ami Lee-hez került, aki aztán bedobta azt a hihetetlen hármast.

Klemen Prepelic, a Union Olimpija játékosa: - Gratulálok a Szolnoknak, a mi hibánk volt, hogy veszítettünk. A védekezésünk nem volt elég jó, de a negyedik negyedben így is volt lehetőségünk, hogy megnyerjünk a meccset, sokat hibáztunk azonban.

A mérkőzés hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

A rövidebb, öt és fél perces meccsről készült videót pedig itt megnézhetitek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus