Alekszics: Gyengén védekeztünk a végén

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK a macedón MZT Szkopje vendége volt, és a házigazda 74-58-as győzelmet aratott a magyar bajnok fölött. Az összecsapás után a két tréner, Dragan Alekszics és Vrbica Sztefanov, valamint egy-egy játékosuk, Stefan Sinovec és Nenad Zsivcsevics osztották meg gondolataikat a meccsről.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Gratulálok az MZT-nek a győzelemhez, a negyedik negyedben gyengén védekeztünk, így a hazaiak megértelmelték a sikert.

Stefan Sinovec, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Az első félidőben még úgy tűnt, minden rendben van, aztán a második 20 percben hirtelen minden megváltozott. Szeretném megköszönni a szurkolóknak a köszöntést, és sok sikert kívánok az MZT-nek a szezon hátralévő részére.

Vrbica Sztefanov, az MZT Szkopje vezetőedzője: Nem nagyon ismertem még meg a társaságot, de azt tudtam, hogy pozitív légkör nélkül nincs esély a győzelemre, a negyedik negyedben mutatott védekezésünk pedig meg is mutatta ezt. Arra nem volt még idő, hogy a támadójátékot gyakoroljuk, ez meg is látszott a meccsen, de senki nem egyedül próbálta megnyerni a mérkőzést, így sikerült győznünk. Szeretném megköszönni a szurkolóknak a biztatást, nem tudtunk volna győzni a maximális támogatásuk és a tőlük kapott energiák nélkül.

Nenad Zsivcsevics, az MZT Szkopje játékosa: Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, amelyet nem befolyásolt szerencsére a Feni elleni vereségünk sem a hazai bajnokságban. A győzelem legfőbb kulcsa szerintem egy külső körülmény volt, méghozzá az, hogy új edzőt kaptunk. Nagyszerűen készített fel minket, nagyon jó atmoszférát teremtett a csapaton belül, és engedte, hogy szabadon játszunk.

A találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus