Délután 2-kor sorsolnak a FIBA Europe Cupban

Ma délután 14:00-tól sorsolnak a FIBA Europe Cupban a legjobb 16 között - kiderül, ki lesz az Egis Körmend ellenfele a nyolcaddöntőben, és milyen ágra kerül a magyar együttes. Szöveges formában követhetitek majd élőben az eseményeket!

Ma délután 14:00-tól a FIBA müncheni irodájában megtartják a FIBA Europe Cup egyenes kieséses rendszerének sorsolását. Kiderül, milyen párosítások lesznek a sorozat nyolcaddöntőjében, kit kap ellenfeléül az egyetlen még állva maradt magyar csapat, az Egis Körmend, és mivel onnantól irányított a menetrend, az is kiderül, milyen ágak alakulnak ki, hiszen előre lehet tudni, mely párharcok győztesei játszanak egymás ellen.

Minden párharcban az első kisorsolt csapat kezd idegenben és játssza a második meccsét otthon, aztán a továbbiakban az alacsonyabb számozású párharc továbbjutója játssza a visszavágót hazai környezetben. Nincsenek megkötések a sorsolásnál, tehát korábbi csoportellenfelek is játszhatnak egymás ellen, és azonos országból kikerülő csapatok is összekerülhetnek.

Az első mérkőzésekre két hét múlva szerdán, február 8-án kerül sor, aztán a visszavágókra két héttel később, február 22-én.

A sorsolást a FIBA Europe Cup twitterfiókján vagy facebook-oldalán követhetitek majd figyelemmel.

Foto, Slide - fiba.com, Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus