Dzunics: "A könnyű kapott kosarak után összeomlottunk"

A Trabzonspor - Atomerőmű SE meccs után Dzunics Braniszlav és Körtélyesi Gergely, valamint Hakan Demir és Dwight Hardy nyilatkoztak.

Dzunics Braniszlav, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Gratulálok a Trabzonspornak, megérdemelten nyertek, és a statisztika is világosan megmutatja, hogy jobban játszottak nálunk. Túl sok pontot engedélyeztünk nekik második esélyből, ettől függetlenül a találkozó bizonyos részein jól játszottunk. Ez nem volt elég a sikerre, mivel amikor a hazaiak agresszíven védekeztek ellenünk, könnyű kosarakat szereztek, aztán pedig összeomlottunk. Még egyszer gratulálok a hazaiaknak, várjuk a további meccseket.

Körtélyesi Gergely, az Atomerőmű SE játékosa: Jól felkészültünk erre a meccsre, jól is kezdtünk, de túl sok hullámvölgy volt a játékunkban, aztán mikor hátrányba kerültünk, túl gyorsan nőtt a különbség.

Hakan Demir, a Trabzonspor vezetőedzője: A bajnokságban elszenvedett vereségek után nagyon fontos volt számunkra a siker. Nagyon örülünk, hogy sikerült megszereznünk első győzelmünket az európai kupákban. Vannak céljaink, meg kell mutatnunk a bennünk rejlő lehetőségeket, ez pedig ma a gyenge kezdés ellenére is sikerült. Szeretnék gratulálni az összes játékosomnak. Szeretnénk egy győzelmi sorozatot építeni, és megpróbáljuk legyőzni szombaton a Turk Telekomot is hazai környezetben. Külön szeretném megköszönni a szurkolóink támogatását, nem hagytak minket cserben.

Dwight Hardy, a Trabzonspor játékosa: Jól sikerült a felkészülésünk, és ezt sikerült megmutatnunk a pályán is. Egységesen játszottunk, nagyon keményen védekeztünk, így könnyű kosarakat tudtunk szerezni, ez volt a győzelem kulcsa. Próbálunk hasonló formában maradni a török bajnokságban és a EuroChallenge csoportmeccsein is.

Foto - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus