Goran Dragicot Drazen Petrovic édesanyja ajándékozta meg

A Szlovéniát története első Európa-bajnoki címéig vezető Goran Dragicot Drazen Petrovic édesanyja ajándékozta meg a horvát legenda Nets-mezével - Dragic érthetően meghatódva fogadta az ajándékot.

Drazen Petrovic édesanyja lépésre szánta el magát: úgy döntött, hogy néhai fia egykori, New Jersey Netsnél viselt 3-as mezét elküldi a Szlovéniát vasárnap MVP teljesítménnyel története első Európa-bajnoki címéig vezető Goran Dragicnak - aki egyébként a válogatottban szintén 3-assal játszott.

Dragic könnyeivel küszködve vette át az elismerésként kapott ruhadarabot, és elmondása szerint ez az egyik legszebb ajándék, amit valaha életében kapott. Dragic saját bevallása szerint Petrovic volt a példaképe - mindenki tudja, mit tett Jugoszláviáért és a kosárlabda világáért, és óriási megtiszteltetés volt számára a 3-as mezben játszani.

A Miami Heat sztárja azt is megerősítette, hogy tényleg visszavonul a válogatottól, ahogyan azt a kontinenstorna előtt már bejelentette - szerinte nem is álmodhatott ennél jobb befejezésről, minthogy az ország első Európa-bajnoki aranyát be tudta gyűjteni, ráadásul ő lett az Eb legértékesebb játékosa.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus