Hangát visszavenné a Laboral Kutxa

A Laboral Kutxa a sok sérülés miatt még ebben az idényben visszavenné a Sidigas Avellinónak kölcsönbe adott Hanga Ádámot.

A eurohoops.com európai hírportál jelentette, hogy a Laboral Kutxa több sérülés miatt játékost keres - kiesett térdsérülés miatt a teljes idényre Davis Bertans, de Fernando San Emeterióval is problémák vannak. Több helyen is próbálkozott a jelenleg a spanyol pontvadászat hatodik helyén álló baszk együttes, de mindenhol elutasító választ kaptak, így úgy döntöttek, megpróbálják visszaszerezni az olasz Sidigas Avellinónak erre az idényre kölcsönadott Hanga Ádámot.

Hangát 2017-ig köti szerződés a spanyolokhoz, de az Avellino nem akart addig foglalkozni a dologgal, amíg esélyük volt a rájátszásra. Mivel a hétvégén kikapott Hanga együttese, a riválisok pedig nyertek, így matematikailag sincs már sanszuk a playoffra - a Laboral Kutxa és Hanga is a gárda döntésére vár. Valószínűleg elengedik a magyar válogatott büszkeségét - aki egyébként egyik, ha nem a legjobb emberük, és 10.8 pont mellett 4.5 lepattanót és 2.8 gólpasszt átlagolt ebben a szezonban -, de hogy pontosan mikor, azt nem tudni még.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus